Najbolj nadležni sopotniki na letalu, ki jih nihče ne mara

Udobje vašega leta ni odvisno le od mehkobe sedežev. Pomemben faktor pri zadovoljstvu z letalsko izkušnjo so tudi sopotniki.

Kot pravi že nešteto pregovorov, ni pomembna le destinacija, temveč tudi pot. In letalski prevoz lahko zajema precejšen del našega potovanja. Večkrat kot letimo, bolj pestre bodo naše izkušnje in več zgodb bomo imeli povedati. Za te bodo zaslužni predvsem naši sopotniki. Ste že leteli s katerim izmed spodnjih? Ali ste morda eden izmed nadležnežev kar vi sami?

Brez slušalk

Ste že sedeli zraven osebe, ki je poslušala glasbo, igrala igrice ali gledala film, ne da bi uporabljala slušalke? Nadvse nadležno. V primeru, da ste doma pozabili slušalke sami, povprašajte stevardeso. Morda ima na zalogi kakšen par za posodo.

Klepetulje

Ravno ste se udobno namestili in vaš sosed vas že zvedavo gleda. Še preden stevardesa zrecitira varnostna navodila, vas sopotnik že sprašuje, kam potujete, od kod ste, zakaj letite ravno tja. Ste si želeli mirnega leta? Tokrat ne bo šlo.

Klepetulje, drugi del

Če vaš sopotnik ne izprašuje vas, se je glasno spravil na koga drugega v letalu. Pogovor pa vključuje glasno govorjenje, smejanje … Oh, tudi v tem primeru spanec odpade. Razen, če ste kaj takšnega predvideli že doma in ste seboj vzeli par čepkov za ušesa!

Otroci

Da ne bo pomote, nekateri izmed njih se obnašajo lepše od kakšnega odraslega potnika. A večino časa to ne drži, sploh, ko gre za dolge razdalje in jim postane dolgčas. In ko pričnejo tekati po letalskem hodniku, kričati na ves glas, jokati in se kregati s svojim bratcem … Tudi tokrat ne bomo spali.

Boj za naslonjalo za roke

Sedeži v letalu so ozki in udobno nameščanje vanje ni mačji kašelj. Sploh, če vam sosed ves čas krade naslonjalo za roke. Boj s komolci zna biti precej nadležen, kajne?

Nogometaš

Ne pravimo, da so igralci nogometa nadležni sopotniki, gotovo pa ne maramo tistih, ki nam s koleni in stopali ves čas brcajo v naslonjalo sedeža. A ne pustite, da vam brcanje stopi na živec. Mirno se obrnite in sopotnika opozorite na neprimerno početje.

Foto: Pexels/gratisography.com
Vir: Buro 24/7

Preberite še: Slovenka v Bruslju: Kljub vsej izbiri v prestolnici EU včasih pogrešaš zeleno Slovenijo

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.