Najboljši nasveti, ki se jih na potovanjih drži Meghan Markle

Meghan Markle velja za iznajdljivo in preudarno popotnico.

Skoraj ne verjamemo, da obstaja prebivalec našega planeta, ki ne bi poznam Meghan Markle. Najnovejša članica britanske kraljeve družine, ki s princem Harryjem pričakuje prvega otroka, trenutno zaradi nosečnosti ne potuje prav dosti. A kot nekdanja igralka in blogerka je včasih na letalih preživela kar let odstotek svojega časa. Zaradi pogostosti potovanj je Meghan ugotovila marsikateri trik, ki na poti pride še kako prav.

Preverite najboljše nasvete za potovanja Meghan Markle, ki jih je zapisal Huffington Post.

Olje čajevca

Kos prtljage, brez katerega Meghan Markle ne zapusti hiše je olje čajevca. dišeče olje, ki kožo naredi mehko ter dišečo pa pomaga tudi pri drobnih nesrečah. V primeru komarjevega pika, ureznine, majhne akne ali podobne nezgode vam bo olje prišlo še kako prav. Z njim pa bodite pozorne nosečnice, saj nekateri zdravniki menijo, da se morajo v času nosečnostni izogibati uporabi eteričnih olj.

Kos doma

Dolga potovanja človeka precej izmučijo. Na poti se boste počutili bolj udobno, če boste s seboj vzeli kos doma, je prepričana Meghan Markle. Zato na pot s sabo vedno vzame odejo, ki jo sicer uporablja doma. Izpostavila je, da mora biti mehka, zato sama vedno izbere tanko kašmirjevo, ki jo lahko tudi preprosto pospravi v kovček.

Dober kovček

Meghan na potovanjih prisega na udobje, posebej pa poudarja, da moramo izbrati dober kovček. Ravno prava velikost in število žepov bosta namreč potovanje precej olajšala. Prav tako naj ima kovček trdne stranice, da bo vaša prtljaga varna pred udarci in podobnimi nezgodami.

Ohranite zdravje

Ker se med potovanjem gibamo po prostorih, ki jih je obiskalo veliko ljudi, je pomembno, da imamo s seboj vedno razkužilo, pravi Meghan. Z njim vedno razkuži letalski sedež, mizico in gumbe na televizijskem ekranu letalskega sedeža. S seboj vedno vzame tudi probiotike, ki jih redno jemlje, da ohrani normalno prebavo. Svetuje še pitje veliko vode.

Dišeča oblačila

Če želite oblačila ohraniti sveža in dišeča, jih v kovčku med seboj ločite s kosi papirnatih brisač, pravi Meghan. Tako bodo veliko bolj prijetna, ko jih boste oblekli na potovanju. Novo pečena vojvodinja pa zaradi skrbi do okolja pravi, da jih uporabite večkrat.

Adijo jet lag

Da bi se izognili nadležni potovalni utrujenosti, Meghan svetuje, da se na potovanjih držite urnika prehranjevanja, ki ga imajo lokalci. Tako boste lažje zamenjali časovni pas in se hitreje navadili na drugačen tempo. Da pa bolje spoznate kulturo, kamor ste prišli, se udeležite tečaja z lokalnim chefom, še svetuje Marklova.

Foto: Shuttertsock

Preberite še:

Trik Meghan Markle, s katerim se izognete bakterijam na letalu

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.