Najboljši popotniški nasveti slavnih, ki bodo olajšali vaše naslednje potovanje

Zvezdniki veliko potujejo, njihovi nasveti pa bodo prihodnje potovanje olajšali tudi vam.

Filmske in glasbene zvezde veliko svojega časa preživijo na poti, zato si slednjo želijo čim bolj olajšati. Zaradi popotniških izkušenj so tako polni dobrih nasvetov, ki bodo prav prišli tudi vam. Znana Hollywoodska igralka Jennifer Aniston, nekaj modelov Victoria’s Secret in drugi znani obrazi so za tuje portale delili spodnje popotniške trike, ki lajšajo njihovo potovanje. Slavni

Manekenka Rosie Huntington-Whiteley

Znana manekenka, ki slovi po svojem čudovitem obrazu, prisega na dobro predpripravo pred potovanjem. Tako pred potjo v kovček spakira le obleke, ki se med seboj lepo ujemajo. To ji omogoča, da na poti ne razmišlja, kaj bi oblekla, saj prav vse, kar obleče, paše skupaj. Najraje s seboj vzame oblačila v belih in sivih tonih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Igralka Margot Robbie

Igralka, ki prihaja iz Avstralije, se zaradi velikih časovnih razlik velikokrat sooča z jet lagom. Premaguje ga s pomočjo ingverja. Iz njega pripravi obkladke, ki si položi na gležnje in zapestja. Prijeten vonj zelo pomaga, preden gre na letalo pa vedno popije tudi takoimenovani “ginger shot” oziroma pripravek iz ingverja, limone in kurkume, ki krepi odpornost.

Manekenka Ashley Graham

Lepotička, ki je znana po svojih oblinah prisega na vodo z vrtnicami. To si na obraz vedno nanese pred letom in tako prepreči, da bi se ji med potovanjem izsušila koža. Obraz je tako tudi po dolgem letu videti svež, prav tako pa pomaga obdržati make up.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Starleta Khloe Kardashian

Khloe iz klana Kardashianovih med letom prisega na hidracijo. Pred vsakim letom si postavi cilj, da bo na letalu spila vsaj liter navadne vode. Tako prepreči utrujenost in izmučenost ter poskrbi tudi za navlaženo kožo.

Igralka Jennifer Aniston

Znana igralka, ki smo jo oboževali v seriji Prijatelji, izredno pazi na zdravo življenje. Zato ne je letalske hrane. Na letalo s seboj prinese doma pripravljeno solato, pije pa samo vodo. Tako jo težak obrok ne izmuči in s poti pride sveža.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferanworld) on

Igralka Jessica Alba

Preden se igralka Jessica Alba odpravi na letalo, si obleče kompresijske nogavice. Tako prepreči, da bi v nogah zastajala voda, saj naj bi slednje spodbujale cirkulacijo. Zanimivo, kajne?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Foto: Unsplash, Instagram

Preberite še: Ajda Sever, ki živi v Avstraliji: »Ljudje me velikokrat sprašujejo, kako si lahko privoščim takšen način življenja, a v resnici sploh ni tako težko.«

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.