Parižanka preko strani Booking najela vilo na Hvaru, ob prihodu jo je pričakalo tole

Včasih se ujamemo v turistične pasti, nedavno pa se je v eno izmed njih ujela tudi mlada Parižanka. Na Hrvaškem je namreč s svojimi prijatelji najela luksuzno vilo, ki v resnici ni bila nič kaj luksuzna. Parižanka je bila seveda popolnoma obupana.

Si predstavljate, da bi s prijatelji za dopust rezervirali luksuzno vilo? Krasno. Ko pa bi končno nastopil čas dopusta, bi vas na naslovu, ki ste ga rezervirali, čakalo gradbišče. Nič kaj prijetno. Takšno zgodbo je pred dnevi objavil ameriški portal Insider. Gre namreč za pritožbo mlade Francozinje, ki je takšno polomijo doživela na sosednjem Hrvaškem.

22-letno Chloe Melin iz Pariza, ki si je s svojimi enajstimi prijatelji želela oddiha na hrvaškem Hvaru, je namreč ob prihodu na destinacijo čakalo presenečenje. Luksuzna vila, za katero so za dvotedenski dopust plačali slabih 7 000 evrov, namreč sploh ni bila zgrajena!

Parižanka je za zgoraj omenjeni časopis dejala, da se je ob prihodu počutila grozno. Na Hrvaško je namreč priletela z letalom. V pričakovanju nepozabnih počitnic v čudoviti vili, je s prijatelji prišla do rezerviranega naslova, tam pa jo je čakalo gradbišče. Videz nepremičnine, ki naj bi bila vredna prestižnega dopusta, namreč ni bil nič kaj luksuzen. Ker je Chloe najprej mislila, da je s prijatelji le zgrešila naslov, so za pomoč vprašali pri sosednji hiši. Ti pa so jim povedali, da se je podobna zgodba to poletje pripetila že nekaj turistom.

Vila pokvarila počitnice

Spletna stran Booking, preko katere je bila rezervacija izvedena, je po pritožbah sicer ukrepala in mladim ponudila drugo nastanitev. A ta je bila na voljo šele čez 10 dni, zato so mladim raje vrnili denar. Prav tako je Parižanka zase in svoje prijatelje dobila povračilo stroškov transporta. A počitnic vseeno niso rešili. Ostale nastanitve so bile namreč že zasedene, ali pa precej dražje.

Booking je sicer vilo nato odstranil s svoje platforme, a Parižanka je še vedno zgrožena nad tem, kar se jim je zgodilo. Počitnice so bile namreč pokvarjene, na Hrvaško pa ne ve več, če se bo vrnila, pravi.

Foto: Twitter, Unsplash

Preberite še: Ana in Rok: “Čar potovanj je ravno to, da se izven Evrope počutiva (ne)domače!”

Maja Uljan: »Danes se tu ustavi marsikateri turist, ki prej sploh vedel ni, kakšne bisere skrivamo.«

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.