Poišči osebo na svetu, ki ti je na las podobna

Včasih potujemo, da bi našli sorodno dušo. Po našem planetu pa se poleg nje sprehaja tudi oseba, ki nam je na videz na las podobna. V želji, da bi svojega dvojnika lahko našli, je nastala aplikacija Twin strangers, s katero lahko poiščeš nekoga, ki je videti tako kot ti.

Aplikacija deluje preprosto. Najprej naložiš svojo fotografijo ter v meniju odkljukaš karakteristike svojega obraza. Imaš velik nos, okrogel obraz, visoko čelo, dolge lase, velike oči? Aplikacija bo poiskala seznam ljudi, ki so odkljukali enako kot ti in iskanje tvojega dvojnika se lahko začne.

Na seznamu se bodo tako pojavili ljudje, ki ti bodo bolj ali manj podobni, ti pa boš izbral tistega, katerega videz se bo najbolj ujemal s tvojim. O svoji ugotovitvi ga lahko tudi obvestiš in morda se domenita, da se nekoč srečata.

Morda pa ostane le pri dejstvu, da ti Sally iz Miamija na las podobna. Vsekakor gre za zanimivo aplikacijo, ki jo seveda omogočajo pametni telefoni in vsepovsod dostopen internet, če pa ima tvoj dvojnik podoben tudi karakter, morda z njo spoznaš  celo novega prijatelja ali partnerja za potovanje.

Več o aplikaciji si lahko ogledaš tukaj, želimo pa ti, da bo tvoje iskanje kar se da uspešno.

Foto: Pexles

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.