Prva restavracija v Parizu, kjer jeste popolnoma goli, nima dovolj gostov

Očitno se golota ne prodaja vedno najboljše. Pariška restavracija za naturiste po dobrem letu obratovanja zaradi slabega prometa zapira vrata.

V Parizu so pred dobrim letom odprli prvo restavracijo za naturiste, a kot kaže, bo Restavracija O’Naturel 16. februarja svoja vrata za vedno tudi zaprla. Gostov, ki bi na večerjo prišli popolnoma goli, je očitno premalo, da bi bil posel dobičkonosen za lastnika – dvojčka Mika in Stephana Saada.

Restavracija z imenom O’Naturel je na svoje poslanstvo nakazala že s svojim imenom. Gre namreč za besedno igro iz francoskega izraza za naturizem (au naturel).

Hrana je odlična, ampak …

V O’Naturel sicer (še en mesec!) strežejo francoske specialitete, kot so ostrige, polži, pašteta iz gosjih jeter in beluši, ocene hrane kulinaričnih kritikov pa so odlične. A očitno to ni dovolj, da bi privabilo gole goste.

Brez oblek in brez mobilnikov, lahko pa v visokih petkah

Se sprašujete, kakšen je sploh sistem obedovanja na takšnem kraju? Gostje se slečejo v garderobi, kjer morajo pustiti tudi svoje mobilne telefone, da ne bi kdo fotografiral ostalih naturistov.

Namesto čevljev goste pričakajo udobni copatki, ženske pa, če želijo, lahko ostanejo v visokih petkah. Kaj pa natakarji? Te so stregli oblečeni, kar je iz higieničnih razlogov pametna poteza, vendar naj bi s strani gostov naletela na nekaj neodobravanja. Kakorkoli, ko vas naslednjič zanese v Pariz, priložnosti, da v restavraciji povečerjate goli, ne boste imeli več.

Objavil/a O'naturel dne Petek, 03. november 2017

FOTO: Unsplash

PREBERITE ŠE:

Ste v Parizu kupili miniaturni Eifflov stolp? Policija jih je zasegla 20 ton!

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.