Ideja za oddih: Razvajanje v edinem petzvezdičnem hotelu v Prekmurju

Zaustavite čas in obiščite Hotel Livada Prestige, kjer se boste razvajali v edinem petzvezdičnem hotelu v Prekmurju.

Prekmursko politično in gospodarsko odmaknjenost od ostalih slovenskih pokrajin obrnite sebi v prid. Umaknite se iz mestnega tempa, prometnega kaosa in se sprostite v turističnem delu severovzhodne Slovenije, kjer vam med drugim svoj luksuz nudi Hotel Livada Prestige. Naj počasnejši tempo življenja, domačnost in pristna toplina na vašo kožo zarišejo značilen življenjski slog prekmurske pokrajine. V svoje ”staro” življenje se vrnite spočiti in polni energije za nove podvige in uspehe.

Poleg prekmurske gibanice dodobra spoznajte tudi termalne značilnosti in užitke tega dela Slovenije. Prekmurje morate videti in slišati, morate ga okusiti in se ga dotakniti. Podoben renome drži tudi Hotel Livada Prestige, kjer boste eleganco čutili med hotelskimi zidovi, hkrati pa bodo piko na i luksuzu gotovo dale čudovite prekmurske livade, zelenice, iz hotelske restavracije pa bodo vaš vonj na preizkušnjo postavljale dišave pravih prekmurskih dobrot, ki se jim ne boste mogli upreti.

Kulinarika in vina, ki ne razočarajo

Poleg tradicionalnih in sodobnih jedi, ki jih ponuja Hotel Livada Prestige, lahko okusite tudi značilna prekmurska vina, ki na različnih svetovnih in državnih tekmovanjih pobirajo najvišja mesta. Če vas zanima tudi, kako vinarji pridejo do tako posebnih okusov, se lahko o postopku prepričate na lastne oči, ko vam bodo lokalni vinarji pokazali postopek svojega dela.

Se radi vračate v stare čase? Začutite okoliško naravo in spoznajte del zgodovine pokrajine. Ne peš in ne s svojim avtomobilom, ampak s čisto pravim starodobnim kolesom Dimek. Usedite se in se odpeljite po poteh, ki vas bodo navdušile s svojimi zgodbami in razgledi.

Vas prijatelji in družina označujejo za zahtevneža in perfekcionista? Hotel Livada Prestige vam ponuja vse, da boste zadovoljni tudi vi. S svojo mladostno lahkotnostjo in igrivo eleganco bo zadovoljil tudi najzahtevnejšega gosta.

Ne spreglejte

Neomejeno kopanje v bazenskem kompleksu Terme 3000 in 3-dnevno termalno razvajanje po najugodnejši ceni – z Megabonovo ponudbo v Hotel Livada Prestige!

Foto: promocijsko gradivo/Hotel Livada Prestige

PREBERITE ŠE:

Novoletna zaobljuba: Terme Dobrna in sproščen začetek leta

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.