Livada Prestige: Vrhunski hotel, kjer v kad (namerno) priteče zdravilna črna voda

V Prekmurje se vedno radi vračamo, saj slovi po naravnih bogastvih, neskončnih zelenicah in gričevju po Goričkem, dobrih vinskih kleteh, zvrhanih krožnikih, ugodni klimi in prijaznih ljudeh.

Vandraj se v Prekmurje najraje odpravi na hedonističen oddih. Ta del dežele je bogat s številnimi vodnimi viri, poleg termalne tu najdete tudi naravne vrelce mineralne vode. Prav zdravilne vode so v tej regiji omogočile hiter razvoj zdraviliškega in wellness turizma – med najbolj edinstvenimi je zagotovo črna termomineralna voda v Moravskih Toplicah. Livada Prestige

Prvi hotel v Evropi, kjer vam v sobno kad (namerno) priteče črna voda

Prav v Moravskih Toplicah, med prekmurskimi ravnicami, lahko v miru zaplavate v prav posebni termalni vodi. Tu stoji luksuzni Hotel Livada Prestige s petimi zvezdicami, edini hotel v Evropi s kadmi, ki omogočajo kopeli v termalni vodi kar v hotelski sobi.

Voda, imenovana tudi črno termalno zlato Prekmurja, je motna, slana in rahlo diši po nafti ter je edinstvena tudi v svetovnem merilu. Lajša revmatske bolezni, pospešuje okrevanje po poškodbah in operacijah, izboljšuje prekrvavitev in osvežuje organizem. Poleg tega zmanjšuje tudi živčno napetost, po namakanju v njej pa bo tudi koža pomirjena in bolj gladka.

Ravnice, ki kličejo k igri golfa

Poleg wellnessa je ta del Slovenije znan tudi po golfu, saj tu najdete enega boljših igrišč, ki dosega svetovne standarde. Golf igrišče Livada se z 18 igralnimi polji razprostira na več kot 50 hektarjih in kot naravni park obdaja turistični kompleks Terme 3000 – Moravske Toplice.

PRIPOROČAMO: Privoščite si oddih v Prekmurju v petzvezdičnem hotelu Livada Prestige – več o ponudbi najdete TUKAJ.

Prekmurje se lahko pohvali z edinstvenimi naravnimi bogastvi, zaradi številnih sončnih dni in ugodne klime tam uspevajo sadovnjaki in polja, tu svoje zaklade najdejo nabiralci gob, kostanja ali jagodičevja, med ribolovom ali kolesarskim izletom pa lahko zagledate tudi kakšno čapljo ali štorkljo, ki je postala nekakšen zaščitni znak pokrajine ob Muri.

Prekmurska gibanica z modernim pridihom visoke kulinarike

Na svoj račun v Prekmurju pridejo tudi ljubitelji gurmanskih užitkov. Ena od prekmurskih kraljic je zagotovo gibanica. V tamkajšnji slaščičarni Café Praliné jo najdete v izvorni različici, pa tudi njeno sodobnejšo priredbo. Ustvarjalec Locate Pannonie je Danilo Kozar, vodja kuhinje hotela Termal v Termah 3000 v Moravskih Toplicah. Prekmurska strjenka je namreč narejena iz enakih sestavin kot prekmurska gibanica – na osnovi skute, jabolk, orehov in maka, le zložena je v sodobnejšem kulinaričnem duhu. Se vam že cedijo sline?

PRIPOROČAMO: Privoščite si oddih v Prekmurju v petzvezdičnem hotelu Livada Prestige – več o ponudbi najdete TUKAJ.

Foto: Sava Hotels & Resorts, Maja Fister

Preberite še: Last minute turistični boni: Vodna pravljica v Prekmurju

Iščete navdih, kam na oddih? TUKAJ preverite odlično znižano ponudbo destinacij za vaš naslednji najljubši dopust – po Sloveniji ali pri naših sosedih.

Livada Prestige

Ideja za oddih: Razvajanje v edinem petzvezdičnem hotelu v Prekmurju

Zaustavite čas in obiščite Hotel Livada Prestige, kjer se boste razvajali v edinem petzvezdičnem hotelu v Prekmurju.

Prekmursko politično in gospodarsko odmaknjenost od ostalih slovenskih pokrajin obrnite sebi v prid. Umaknite se iz mestnega tempa, prometnega kaosa in se sprostite v turističnem delu severovzhodne Slovenije, kjer vam med drugim svoj luksuz nudi Hotel Livada Prestige. Naj počasnejši tempo življenja, domačnost in pristna toplina na vašo kožo zarišejo značilen življenjski slog prekmurske pokrajine. V svoje ”staro” življenje se vrnite spočiti in polni energije za nove podvige in uspehe.

Poleg prekmurske gibanice dodobra spoznajte tudi termalne značilnosti in užitke tega dela Slovenije. Prekmurje morate videti in slišati, morate ga okusiti in se ga dotakniti. Podoben renome drži tudi Hotel Livada Prestige, kjer boste eleganco čutili med hotelskimi zidovi, hkrati pa bodo piko na i luksuzu gotovo dale čudovite prekmurske livade, zelenice, iz hotelske restavracije pa bodo vaš vonj na preizkušnjo postavljale dišave pravih prekmurskih dobrot, ki se jim ne boste mogli upreti.

Kulinarika in vina, ki ne razočarajo

Poleg tradicionalnih in sodobnih jedi, ki jih ponuja Hotel Livada Prestige, lahko okusite tudi značilna prekmurska vina, ki na različnih svetovnih in državnih tekmovanjih pobirajo najvišja mesta. Če vas zanima tudi, kako vinarji pridejo do tako posebnih okusov, se lahko o postopku prepričate na lastne oči, ko vam bodo lokalni vinarji pokazali postopek svojega dela.

Se radi vračate v stare čase? Začutite okoliško naravo in spoznajte del zgodovine pokrajine. Ne peš in ne s svojim avtomobilom, ampak s čisto pravim starodobnim kolesom Dimek. Usedite se in se odpeljite po poteh, ki vas bodo navdušile s svojimi zgodbami in razgledi.

Vas prijatelji in družina označujejo za zahtevneža in perfekcionista? Hotel Livada Prestige vam ponuja vse, da boste zadovoljni tudi vi. S svojo mladostno lahkotnostjo in igrivo eleganco bo zadovoljil tudi najzahtevnejšega gosta.

Ne spreglejte

Neomejeno kopanje v bazenskem kompleksu Terme 3000 in 3-dnevno termalno razvajanje po najugodnejši ceni – z Megabonovo ponudbo v Hotel Livada Prestige!

Foto: promocijsko gradivo/Hotel Livada Prestige

PREBERITE ŠE:

Novoletna zaobljuba: Terme Dobrna in sproščen začetek leta

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.