Sanjska služba: iščejo oskrbnika za plamence na rajskem otoku

Pozor, sanjska služba!

Verjetno se spomnite prispevka, v katerem smo pisali o rajski plaži, kjer se dan za dnem prosto sprehajajo rožnati plamenci. Sanjsko, kajne? Pa si lahko zamislite, da bi vas nekdo za to, da dneve z njimi na otoku preživljate tudi vi, plačeval? Kot kaže, je mogoče prav vse, saj ravno v tem času lastniki otoka Aruba iščejo oskrbnika, ki bi prebival na otoku ter skrbel za rožnate ptice.

Potencialnemu kandidatu obljubljajo lastno stanovanje na ozemlju resorta Baha Mar Flamingo Mansion, seveda pa v zameno za ponujene ugodnosti zahtevajo določeno izobrazbo. Ker je zdravje in dobro počutje plamencev na otoku ključnega pomena za lokalni turizem, je zahtevana izobrazba zoološke smeri, tako, da bo izbor nekoliko ožji. A če ste zaključili pravo fakulteto in si želite nekaj let preživeti pod spokojno šuštečimi palmami v družbi deseterih rožnatih pernatih gospodov in gospa, se le prijavite. Nikoli ne veste, kako vas življenje utegne presenetiti ter kam vas odpelje. Morda pa ravno na rajski otok!

Foto: Shutterstock, Aruba Beach Resort

Preberite še:

Najboljši triki, kako preživeti 14 ur na letalu

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.