Sanjska služba: milijonar išče osebnega fotografa za Instagram

Kaj pravite na brezplačna potovanja po svetu, kjer je vaša edina naloga narediti popolne fotografije za na Instagram? Če se vam zdi, da takšna sanjska služba ne obstaja, vam bo ta članek polepšal dan.

Sanjska služba

Matthew Lepre, milijonar iz avstralskega mesta Sydney, išče osebnega fotografa, ki bi z njim potoval po svetu in ovekovečil najbolj zanimive insta trenutke. Na mesec bi zaslužili približno 4500 evrov, za vse stroške potovanja pa bi bilo seveda poskrbljeno. Vaša naloga bi bila posneti fotografije, ki bi miljonarju ustvarile brezhibni Instagram profil. Ni to sanjska služba?

Služba, ki ne zahteva veliko

Izkušenje niso potrebne, vse, kar od vas zahteva, pa je dobro rokovanje s pametnim telefonom in oko za detajle. Če vas mika in verjamete, da imate to, kar Matthew išče, se lahko prijavite. Vse kar se morate storiti je, da sledite njegovemu računu na Instagramu in mu z ne več kot 300 besedami opišete, zakaj ste ravno vi pravi za opravljanje te službe. Priporočamo, da ne odlašate preveč, saj je do danes objavo za delo komentiralo že več kot 36.000 ljudi.

Čeprav bo konkurence ogromno, pa zagotovo veliko odtehta dejstvo, da boste najmanj za eno leto živeli sanje vsakega avanturista. Z letnim honorarjem, ki znaša približno 50.000 evrov in kritjem vseh potovalnih stroškov kot tudi nastanitev, je skušnjava za prijavo kar velika.

Tukaj se lahko na sanjsko službo prijavite, izbranec ali izbranka pa bo znana 31. maja 2020.

Pa vso srečo!

Foto: Unsplash

Preberite še: Černobil in njegove sence skozi oči Nine Plantan #intervju

Sanjska služba? 130 tisočakov, če se s partnerjem preselita na osamljen otoček.

Če ste prepričani, da digitalni svet z Wi-Fi-jem, stresom vsakdana in prenizkimi plačami, ni za vas, imamo morda rešitev. East Brother Light Station stoji na majhnem otočku sredi zaliva San Pablo Bay ob San Franciscu in išče par, ki ga bo vodil! Sanjska služba?

Vodenje butičnega hotela, vzdrževanje svetilnika in skrb za goste

Na otočku sta svetilnik iz leta 1874 in majhen petsobni hotel, ki deluje štiri dni na teden, skozi vse leto. Njuna trenutna skrbnika Che Rodgers in Jillian Meeker se z delovnega mesta poslavljata v aprilu. Do takrat pa iščeta par, ki ju bo nadomestil.

Plačilo ni slabo – saj vas v enem letu obteži za 130 tisoč dolarjev, ki si jih razdelita oba, vendar pa je dela veliko. Zahteva vodenje hotela, kar vključuje popolnoma vse. Knjigovodstvo, delo na recepciji in sprejemanje gostov, kuhanje, čiščenje za njimi, nenazadnje pa tudi sam transport gostov na in z otoka.

Pogoji za kandidate so …

Kakšni so pogoji? Prvi je ta, da iščejo nekadilski par, saj je dela za (najmanj) dve osebi, glede na to, da so prostori, kjer bosta živela, skupni, pa je prikladno, če sta funkcionalen par tudi v zasebnem življenju, saj bosta na osamljenem otočku skupaj preživela precej časa. Omeniti velja tudi to, da na otoku ni interneta, niti televizije, a dolgčas vam glede na obilico dela tako ali tako ne bo.

Drugi ključni pogoj pa je tudi to, da ima vsaj eden od para opravljen navtični izpit in pridobljen mednarodni naziv, ki mu dovoljuje z ladjico prevažati goste na in z otoka. Prednost imajo sicer Američani s stalnim prebivališčem čez lužo. A kot so zapisali na njihovem profilu, ni nemogoče, da bi bil ob opravljenih zgornjih pogojih izbran tudi tuj državljan. Vas mika? Več o prijavi najdete tukaj.

Objavil/a East Brother Light Station dne Torek, 11. december 2018

Foto: Unsplash

PREBERITE ŠE:

Slovenca, ki sta pustila službi in služita kar med neskončnim potovanjem

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.