Plaža, kjer se okoli vas sprehajajo plamenci

Ste tudi vi na socialnih omrežjih že opazil čudovite fotografije plaže, kjer se okoli ležalnikov ob sinje modrem morju sprehajajo rožnati plamenci?

Fotografije so videti sanjsko, prav takšna pa je tudi tamkajšnja realnost. Gre za plažo na zasebnem otoku Renaissance na Arubi. Tam se lahko s petnajst minutno vožnjo s čolnom od glavnega otoka podate na sanjske počitnice v Renaissance Aruba Resort. Možen pa je tudi nakup enodnevne vstopnice za obisk tega rajskega otočka. Skratka, plamenci že čakajo, da jih obiščete.

Otok se ponaša z luksuznim resortom, spa in wellnes centrom ter dvema plažama. Ena je namenjena družinam z otroki. Druga pa je namenjena le odraslim. Slednja je še posebej sanjska, saj se po njej svobodno sprehajajo rožnati plamenci. Ti so čudovit kontrast sinje modremu morju in belemu pesku.

Sonce, morje in rožnati ptiči – plamenci

Čudovita plaža je seveda hitro postala atrakcija na socialnih omrežjih. Lepi prizori privabljajo znane osebnosti in blogerje z vsega sveta. Prosto sprehajajoče se plamence bomo namreč težko našli kje drugje, tu pa jih lahko celo hranimo ter se z njimi prosto fotografiramo.

Če torej še niste odločeni, kam bi potovali naslednje počitnice in vam denarnica dopušča malce večjo vsoto, si privoščite luksuzno druženje s plamenci. Poležavanje na čudoviti beli peščeni plaži in odlično gurmansko ter wellness razvajanje na samotnem otočku sredi turkizno modrega morja bo prava paša za oči in počitek za utrujene možgane.

Razvajate pa se lahko tudi malce bližje. Preizkusite vrhunsko ponudbo v najboljšem SPA hotelu na Hrvaškem. Tukaj preverite, kako čudovito je videti interier hotela. 

Foto: Aruba beach resort

Preberite še: Islandija: Prve terme, kjer lahko plavate v toplem pivu

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.