Santorini: Na otok sončnih zahodov za le 76 evrov

Odletite na čudovit Santorini, enega najbolj opevanih grških otokov! Našli smo ugodne letalske karte …

Ste že obiskali enega najbolj romantičnih grških otokov? Santorini se vsako leto uvršča med najbolj priljubljene turistične destinacije in brez pomisleka bi ga lahko označili za enega tistih koščkov sveta, ki ga v življenju morate doživeti. Trenutno so cene povratnih letov zelo ugodne! S klikom na spodnjo povezavo izberite termin, ki vam najbolj ustreza!

UGODNE LETALSKE KARTE: POIŠČITE SVOJ POVRATNI LET – LETALSKA KARTA IZ BENETK NA SONČNI SANTORINI ŽE ZA 76 EVROV! KLIK,KLIK!

Santorini je eden najbolj opevanih grških otokov, ki nas je očaral z belimi hiškami, modrimi polkni in strehami ter klifi, ki se na eni strani otoka dvigajo nad morje in odpirajo pogled na potopljeno kaldero.

Otok ima tudi svoje letališče, kjer dnevno pristaja tudi 30 letal, ki pred pristankom zahrumijo nad plažo v Kamariju, razgibana pokrajina pa ponuja nekaj za vsakogar. Od poležavanja na plažah, raziskovanja otoka z štirikolesniki, degustacij vin, do divjih zabav v glavnem mestu Fira. Otok je tudi priljubljena romantična destinacija za mladoporočence, saj slovi po čudovitem sončnem zahodu v mestu Oia.

Preden pa poletite na modro beli otok, preberite, katerih 8 grehov nikakor ne smete zagrešiti na Santoriniju!

Foto: Shutterstock

Preberite še:

Osem grehov, ki jih ne zagrešite na Santoriniju

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.