Skok v Umag: Hedonizem, kamor otroci nimajo vstopa

Hoteli, kjer otroci niso zaželjeni, so vedno bolj priljubljeni, na tih oddih pa lahko tudi decembra skočite na obalo.

Zimski izleti na morje so fini zato, ker so cene nižje, turistov praktično ni, stopinje pa so še vedno za odtenek višje kot doma. Kaj če bi tokratni izlet za konec tedna preselili v hotel s petimi zvezdnicami, uživali v savnah, masažnih kadeh in si privoščili pravo mediteransko pojedino? Ali bolje – kar tam pričakali skok v novo leto?

Vandraj je tokrat odneslo na Hrvaško, natančneje v Umag, oziroma v Katoro. Meliá Coral Hotel je postavljen v slikovito sredozemsko okolico z bujnim rastlinjem, decembrski sončni zahod pa lahko gledate ob šumenju valov in vonju Jadranskega morja.

Namenjen gostom, starejšim od 16 let

Omenjeni hotel je poleg petih zvezdnic med ljubitelji tihih oddihov in hedonizma priljubljen še zaradi ene lastnosti. Namenjen je gostom, ki so starejši od 16 let, torej je primeren za vse, ki potujejo brez otrok in iščejo kanček luksuza in mirnega oddiha.

VANDRAJ priporoča –> Razvajanje in nočitev za dva v hotelu s petimi zvezdicami v Umagu za 90 evrov!

V hotelu najdete tudi notranji in zunanji bazen, masaže in orientalski wellness center, ker je namenjen odraslim, pa je prijazen predvsem romantičnim oddihom, kamor sodijo tudi kulinarična doživetja in vinske degustacije.

Kam čez dan? Če vam ni do celodnevnega ležernega razvajanja v SPA-ju, se lahko podate v jedro mesta Umag, ki sicer ni prav veliko, je pa fotogenično! Z avtomobilom se lahko zapeljete tudi do drugih istrskih mestec, ki so prav tako slikovita, na primer do Rovinja ali Poreča in utrip tlakovanih uličic užijete še v iztekajočem se letu.

 

Foto: Unsplash, Shutterstock, Melia Coral Hotel

 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.