Spoznajte dekle, ki je svet obnorelo z življenjem v kombiju v družbi kače

Življenje v kombiju tudi, ko niste na dopustu? Zakaj pa ne! Jennelle Eliana je mlada gospodična, ki že dve leti živi v kombiju, družbo pa ji po novem dela tudi hišni ljubljenec – kača Alfredo.

Jennelle Eliana je gospodična, ki je svoj življenjski slog prilagodila na življenje v kombiju. Jennelle je svet (in splet) navdušila pred kratkim, ko je na YouTube objavila vlog, v katerem razkaže svoj dom – predelan kombi. Nemudoma je osvojila družbena omrežja, saj je v poplavi plastičnih in nastavljenih podob njena iskrena in humorna pojava prava osvežitev.

Življenje v kombiju s kačo

Življenje v kombiju z njo deli kača Alfredo, ki ji je Jennelle zgradila ogrevan terarij. Komaj 20-letna gospodična v kombiju živi že dve leti, njegovo notranjost pa je povsem predelala čisto sama. V svojem prvem vlogu notranjost predelanega kombija GMC Vandura Explorer Limited iz leta 1995 tudi razkaže do potankosti. V enem od posnetkov pojasni tudi, kako se tušira in kam hodi na stranišče, pa tudi, zakaj živi na tak način.

Trajnostni način življenja brez najemnine

Eden od razlogov za takšno življenje so visoke najemnine v Kaliforniji, od koder prihaja. Drugi je ljubezen do potovanj. Na krajše roadtripe skoči ob vsaki priložnosti za dopust. Hodi namreč tudi v službo, a ji ta omogoča precej fleksibilen urnik. Tretji razlog za življenje v kombiju pa je trajnostni način življenja. Kot pojasni v prvem vlogu, proizvede zelo malo smeti, porabi tudi malo vode, na strehi kombija pa ima tudi solarne panele, s katerimi pridobiva energijo za razsvetljavo in možnost polnjenja ostalih naprav. Kako se torej znajde pri vsakdanjih opravilih, kot so umivanje zob, tuširanje ali prehranjevanje, si poglejte v njenih zabavnih in simpatičnih vlogih.

PREBERITE ŠE: Norveška: Roadtrip Slovencev z dojenčkoma, kamperjem in snemalno opremo (video)

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.