Subway odprl četrto restavracijo, tokrat na Primorskem

Subway, ki ima v Sloveniji že tri restavracije v Ljubljani, je svojo prvo z novim dizajnom odprl v nakupovalnem centru Planet Koper.

Subway, največja veriga restavracij na svetu, v Sloveniji uvaja nov dizajn restavracij Fresh Forward. Z njim bodo nadgradili vse vidike uporabniške izkušnje.

Ta namreč gostom omogoča različne možnosti izbire, od tega, kako lahko naročijo in prevzamejo hrano, do tega, kako uživajo v svojem obroku. Še vedno pa so najpomembnejše sveže sestavine in sendviči, ki si jih gostje lahko pripravijo po svojem okusu.

Z novim dizajnom želijo svojim gostom ponuditi prostor, kjer se bodo dobro počutili. V ospredju je kotiček s svežo zelenjavo, s katerim želijo še dodatno poudariti zavezanost k svežim in kakovostnim izdelkom. Medtem pa osvetljen prostor z drugimi izdelki, kot so različne solate, piškoti in kruh, gostu ponuja dodatne možnosti izbire. Gostje lahko uporabljajo tudi brezplačen Wi-Fi ali si med svojim obrokom napolnijo mobilno napravo na dostopnih USB-postajah.

PREBERITE ŠE: Bratislava: TOP 3 mesta, ki bodo razvadila vaše brbončice

 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.