Kavarna v Seulu, kjer se lahko družite z rakuni

Kavarne z mačkami in kužki so po vsej Evropi že nekaj čisto običajnega, eno izmed njih najdeš tudi v Ljubljani, vsi ljubitelji rakunov pa boste morali potovati malce dlje, natančneje v Seul.

Pred kratkim se je tam namreč odprla kavarna, kjer se lahko družiš z malimi navihanimi rakuni, ki se med tem, ko ti zadovoljno srebaš svojo pijačo, sprehajajo mimo tebe in kadar so pri volji, se lahko z njimi tudi malce igraš.

Svojo ugodno letalsko vozovnico do Seoula najdeš tukaj! 

Preberi še: Plaža, kjer se okoli tebe sprehajajo plamenci

Kavarna s prijetnim ambientom streže smutije, mlečne napitke in korejske slaščice, vsak obiskovalec pa ob prihodu dobi tudi svetlečo zvezdico, ki dovoljuje, da se igramo z rakuni.

Preberi še: Restavracija za ljubitelje avokada v Amsterdamu

Kavarna je sicer postala domovanje rakunov po naključju. Han Song Hee, lastnica lokala je namreč posvojila rakune in ker jih je morala vsake štiri ure nahraniti z mlekom, normalno vodenje kavarne ni bilo mogoče. Zato jih je prinesla s seboj, skupaj s svojim kužkom pasme korgi, ki prav tako velikokrat obišče kavarno. Ker so ljudje seveda od navdušenja nad živalsko družbo še raje hodili v kavarno, se je lastnica odločila, da jo spremeni v Raccoon Cafe.


Ko se boš torej mudil po Seulu in se ti bo stožilo po hišnih ljubljenčkih torej lahko obiščeš kavarno z rakuni, ki je pred časom dobila tudi novega člana – zapuščeno kapibaro, ki je našla novi dom med navihanimi rakuni.

Foto: Facebook

Preberite še:

Na Japonskem lahko zaplavate v bazenu rdečega vina

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.