V Amsterdamu vrata odpira restavracija za ljubitelje avokada

Zdrava prehrana je v zadnjih letih postala pravi trend, ki je za mnoge postal način življenja. V tujini so lokali z vegansko, vegetarijansko in organsko ponudbo že nekaj časa glavne postojanke lifestyle blogerjev in Instagram trendsetterjev, v zadnjem obdobju pa tovrstni urbani kotički odpirajo vrata tudi pri nas.

Seveda pa ni pravega zdravega obroka brez družbe posebne sestavine – AVOKADA!

V čast temu nadvse zdravemu in hranilnemu živilu bodo v Amsterdamu, kjer šik kotički z zdravimi grižljaji niso nobena redkost, kmalu odprli restavracijo s posebnim avokado menijem, saj bodo prav vse jedi na njem vsebovale ta zeleni sadež.

Več o Amsterdamu si lahko prebereš tukaj.

Restavracija, ki nosi ime “The Avocado Show” bo tako ponujala priljubljeni avokado toast, avokadov sendvič, avokado burger in druge okusne jedi, ki bodo seveda privlačne tudi očem in fotografskemu objektivu. Nekaj utrinkov iz kuhinje, ki ji bo poveljeval chef Jaimie van Heije si lahko ogledaš spodaj.

Zamisel za nov trendi prostor z zdravo hrano se je porodila Ronu Simpsonu, ki zase pravi, da je naravnost obseden z avokadom ter ga sam dodaja vsaki jedi. Vrata svoje restavracije bo kmalu odprl v amsterdamski četrti De Pijp, o njej pa bomo zagotovo še veliko slišali in videli na njihovem Instagram profilu.

Še bolje pa je, če si avokadov toast že danes pripravimo kar sami ter pobrskamo za letalskimi kartami za Amsterdam, da se bomo lahko na lastne brbončice prepričali, kako dober je v restavraciji “The Avocado Show”.

Foto: Instagram

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.