To zahteva princ Harry od vsakega hotela, v katerem prenoči

Princ Harry zaradi svojih kraljevih dolžnosti veliko potuje. Seveda pa se mu morajo hoteli pri tem prilagoditi.

Člani britanske kraljeve družine veliko potujejo, v zadnjem času pa se pod medijskim drobnogledom največkrat znajde princ Harry. Te dni lahko sicer v medijih spremljamo obisk ameriškega predsednika Donalda Trumpa, ki gostuje pri angleški kraljici Elizabeti II. Zaradi poroke z Američanko, pa je veliko govora tudi o princu Harryju, ki je nedavno postal očka.

Preden je ustvaril svojo družino, je princ veliko potoval sam, v zadnjem času pa so njegova potovanja bolj protokolarne narave. Kakšne so okvirne cene potovanj članov kraljeve družine lahko preberete tukaj, nedavno pa je v medije prišla novica, kaj princ Harry zahteva od hotelov, v katerih gostuje.

Adijo, nepotrebna plastika!

Njegova največja zahteva je, da od hotelov, v katerih prenoči, zahteva, da ne uporabljajo plastike. Tako namreč želi razširiti zavest o njeni škodljivosti na okolje.

Njegov prijatelj Nacho Figueras je v nedavnem intervjuju za CBS News povedal, da je princ Harry zelo razočaran, kadar v hotelih naleti na nepotrebno uporabo plastike. “Ko je v hotelu na lončku s kavo dobil plastičen pokrovček, je Harry prosil osebje, naj ga ne uporabljajo,” je povedal Nacho. “Prav tako je bil razočaran, ko so njegovo srajco iz hotelske čistilnice vrnili ovito v plastično folijo,” je še povedal.

Princ Harry je sicer znan po svojih dobrodelnih akcijah, večkrat pa se je pridružil tudi javnemu pobiranju odpadkov. Njegovo “zvezdniško” zahtevo seveda podpiramo in glede na to, da je princ, se nam niti malo ne zdi napačna.

Foto: Instagram
Vir: Travel+Leisure

Preberite še: Slovenki Evi se je uresničila srednješolska želja, ko je postala stevardesa

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.