TripAdvisor razvil aplikacijo, ki jo bo uporabljal vsak popotnik

TripAdvisor je že leta nepogrešljiva spletna stran za vse popotnike.

Ko potujemo, radi raziskujemo nove kotičke, znamenitosti in restavracije, ne maramo pa razočaranj. Zato se preden vstopimo v muzej, sedemo v bar ali obiščemo turistično znamenitost, velikokrat raje o njej pozanimamo. Marsikdaj nam z nasveti pomagajo prijatelji in znanci, ki so tam že bili. A tisti, ki bolj zaupajo digitalnim virom, skoraj gotovo uporabijo TripAdvisor.

Platforma, ki ponuja ocene uporabnikov, ki so na določeni destinaciji bili pred nami, je nadvse uporaben, pa tudi verodostojen vir informacij o kraju, ki si ga želimo obiskati. Informira nas o ceni, kakovosti in drugih uporabnih podatkih storitve hotela, restavracije ali znamenitosti, ki nas zanima. In čeprav se portal lahko pohvali z več kot 661 milijoni napisanih ocen svojih uporabnikov, so se v razvoju odločili stopiti še korak dlje.

Številka ena vseh popotnikov

Tako bo ob koncu leta izšla nova TripAdvisorjeva aplikacija, ki bo uporabnikom omogočila bolj personalizirano, predvsem pa lažjo in boljšo uporabniško izkušnjo. Poleg ocen drugih popotnikov boste namreč lahko dostopali tudi do virov drugih kredibilnih portalov ter si tako o destinaciji, ki jo želite obiskati, lahko ustvarili jasnejšo sliko. Aplikacija vam bo pomagala z zemljevidi destinacije, vas inspirirala z idejami, kaj vse lahko na destinaciji počnete in vidite. Prav tako pa vam nudila kup (a ne prevelik) relavantnih informacij, ki vam bodo pomagale na vaši poti.

Vodilni v podjetju se nadejajo, da bo tako TripAdvisor postal prvi vir informacij vsakega popotnika, aplikacija pa platforma, ki jo bo obiskal sleherni Zemljan, preden se odpravi na pot. Ali v restavracijo.

Foto: Shuttertsock

Preberite še:

Kateri sedež na letalu je najvarnejši?

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.