V Madame Tussauds lahko preživite noč. Čudno?

Bi si upali prespati v muzeju voščenih figur Madame Tussauds?

Ste kdaj gledali film Noč v muzeju? Kaj pa Hišo voščenih figur? Bi rekli, da je nova ponudba muzeja Madame Tussauds mamljiva? Naj obrazložimo. Muzej voščenih figur je namreč pred kratkim v svojo ponudbo uvedel novost. Od sedaj naprej v muzeju lahko prenočite.

Noč boste tako lahko preživeli v družbi svetovnih zvezd. Od Beyonce, Lady Gage, družine Kardashian, do britanske kraljeve družine in drugih svetovnih veljakov. V voščeni različici seveda.

Prve so novo ponudbo uvedle ameriške podružnice muzeja. Tako se bodo prve nočne muzejske zabave v Orlandu, New Yorku, Hollywoodu, Las Vegasu, Nashvillu, San Franciscu in Washingtonu odvile že v prvem aprilskem vikendu. Zgledu pa naj bi kasneje sledile tudi evropske poslovalnice.

A brez skrbi, nočitev v muzeju ne bo nič kaj razvratna. Ne bo pa podobna niti taborjenju. Svetovne mega zvezde seveda ne spijo v spalnih vrečah, kajne?

Med lutkami so tako postavljene pop up spalnice, število obiskovalcev pa je seveda močno omejeno. Prve nočitve bo v družbi znanih lutk tako lahko opravilo od štiri do pet oseb. Deležne bodo VIP tretmaja, na pomoč pa jim bo priskočil celo selfie-butler. Tako so namreč v muzeju poimenovali pomočnika, ki vam bo pomagal priti do najboljših fotografij. Takšen večer je seveda treba obeležiti!

Foto: Instagram

Vir: Travel+Leisure

Preberite še:

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.