Vstopnice za Plitviška jezera ta teden za 75 odstotkov ceneje

Narodni park Plitviška jezera je eden najslavnejših hrvaških biserov, ki so se znašli tudi na Unescovem seznamu naravne in kulturne dediščine. Do konca tedna so v parku naznanili promocijske cene vstopnic!

Hrvaški nacionalni park Plitviška jezera do 14. oktobra odpira vrata za tiste, ki se v glavni turistični sezoni po parku niso sprehodili zaradi visokih cen. Obiskovalci parka se tako lahko do nedelje, 14. oktobra naužijete lepot za 75 odstotkov ceneje kot bi se poleti. V ta namen bodo nižje tudi cene v določenih bližnjih restavracijah, v hotelih ter v akvarij Aquatika v Karlovcu.

UGODNA NOČITEV: Hotel Plitvička jezera, nočitev z zajtrkom za 2 osebi samo 59 evrov!

Promocijski cenik do 14. oktobra:

Odrasli: 50 kun

Študenti: 30 kun

Otroci (7-18 let): 20 kun

Otroci do 7 let: brezplačno

UGODNA NOČITEV: Hotel Plitvička jezera, nočitev z zajtrkom za 2 osebi samo 59 evrov!

Naravne lepote naših sosedov

Po parku vodijo številne steze, po katerih se med bukovimi gozdovi podate med raziskovanjem jezer, ki se med slapovi prelivajo eno v drugo. Skupno šestnajst jezer slovi tudi po modrozelenih pastelnih barvah v objemu zelenih gozdov. Jezera so različnih velikosti, globin in oblik, med prehodi pa najdete tudi nekaj osupljivih slapov. V stenah ob jezerih najdete tudi podzemne jame.

Po parku z vlakom, čolnom ali peš

Po parku pa vam ni treba le pešačiti. Zapeljejo vas lahko tudi z električno ladjico ali panoramskim vlakom, po jezerih lahko tudi veslate, urejene pa so tudi poti za kolesarje. Kolesarske steze so sicer natančno določene, saj je vožnja s kolesi v določenih delih parka prepovedana.

Dragi naši,za jesenski posjet Plitvičkim jezerima, za vas smo pripremili brojne aktivnosti i ponude. Želja nam je da…

Objavil/a Nacionalni park Plitvička jezera / Plitvice Lakes National Park dne Sreda, 26. september 2018

Foto: Unsplash

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.