Wellness Živa: Savnanje in kopanje s pogledom na Bled le 17 evrov

Hladnejši del leta kar kliče po razvajanju v wellnessu, kjer vam kri po žilah poženejo savne in ogrevani bazeni. In češnja na vrhu torte? Čudovit razgled na Blejsko jezero, Blejski grad in Julijske Alpe!

Bled je ena najbolj priljubljenih slovenskih izletnih destinacij, ki s svojo očarljivo kuliso privlači tudi številne turiste. Ena od njenih najbolj fotografiranih točk je zagotovo jezero z edinim otokom v Sloveniji, mi pa smo našli kotiček, od koder se ta odlično vidi iz udobnega wellnessa.

Ne spreglejte: Wellness Živa, savnanje in kopanje: 17 evrov na osebo

Od kremšnite do wellnessa

Po kaj na Bled? Posladkajte se s pristno kremno rezino, se odpravite na dobrih šest kilometrov dolg sprehod okoli ledeniškega jezera ali pa se povzpnite do še enega simbola Bleda, ki se nad jezero dviga 130 metrov visoko, kjer na mogočni strmi skali stoji Blejski grad. In seveda – v wellness z razgledom!

Rikli Balance Hotel, oziroma nekdanji Hotel Golf, se nahaja v parku starih dreves v središču Bleda in ima 150 sob in suit. Ponaša se s čudovitim razgledom na Blejsko jezero, Blejski grad in Julijske Alpe. Ponudbo dopolnjuje eden najboljših wellness centrov v Sloveniji.

Wellness Živa je sodoben wellness center, ki nadaljuje bogato izročilo Riklijeve tradicije, oplemenitene z modernimi pristopi in tehnikami. Ponuja masaže, svet savn, kopeli in različne nege obraza in telesa, ima pa tudi termalni bazenski del, ki predstavlja največji bazenski kompleks na Bledu. Sanjsko, kajne?

Ponudbo preverite tukaj: Wellness Živa, savnanje in kopanje: 17 evrov na osebo

Foto: sava-hotels-resorts.com

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.