Adria Airways: Letališče Jožeta Pučnika stoji. To morate vedeti popotniki

Dan tistih, ki so danes s kovčkom prišli na ljubljansko letališče Jožeta Pučnika, se ni preveč dobro začel. Adria Airways je namreč sporočila, da njihova letala danes in jutri ne bodo vzletela. Vsi, ki ste te dni nameravali poleteti z omenjenim prevoznikom, bodite pozorni, ali bo vaše potovanje sploh mogoče.

Potniki, ki so se danes pripeljali na letališče Jožeta Pučnika z namenom, da odletijo na sestanke, potovanja ali kam drugam, so ostali na trdnih tleh. Prav tako niso poletela letala slovenskega letalskega prevoznika Adria Airways, ki je v svoji izjavi za medije danes sporočila, da izvedba letov danes in jutri ne bo mogoča. Kako bo z leti v prihodnjih dneh, še ni znano. Da je letalska družba v hudih finančnih težavah, je v medijih znano že nekaj časa. A kljub zapletom so pri prevozniku do sedaj iskali in našli različne bolj ali manj uspešne rešitve, ki so omogočale operativno izvedbo letalskih prevozov.

Kako naprej?

Razlog stoječega letališča danes naj bi bila odpoved podjetja, od katerega je do sedaj Adria Airways najemala potniška letala. Kako bo letalska družba poslovala naprej, še ni znano. V sporočilu za javnost pa je letalski prevoznik opozoril potnike, naj se pred prihodom na letališče pozanimajo na spletni strani. Če imate v teh dneh torej rezerviran let z ljubljanskega letališča, storite naslednje. Preden se odpravite od doma, na spletni strani preverite, s katero letalsko družbo letite. Če je ta družba Adria Airways se vaš let ne bo izvedel. V tem primeru se obrnite na letališko okence, kjer vam bodo svetovali, kakšne so vaše možnosti.

Vsem potnikom želimo mirne živce in čimprejšnje vkrcanje na letalo proti destinaciji, kamor ste namenjeni. Ko izvemo kaj novega o dogajanju v podjetju Adria Airways, pa seveda sporočimo.

Foto: Unsplash

Preberite še: Nika Ličen: “Takoj, ko sem stopila v svojo sobo, sem klicala domov, naj pričakujejo prvi let, s katerim se vračam.”

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.