Adria Airways: Letališče Jožeta Pučnika stoji. To morate vedeti popotniki

Dan tistih, ki so danes s kovčkom prišli na ljubljansko letališče Jožeta Pučnika, se ni preveč dobro začel. Adria Airways je namreč sporočila, da njihova letala danes in jutri ne bodo vzletela. Vsi, ki ste te dni nameravali poleteti z omenjenim prevoznikom, bodite pozorni, ali bo vaše potovanje sploh mogoče.

Preberi več

Nova nizkocenovna linija iz Ljubljane v Amsterdam

O tem, da je Amsterdam odlična destinacija za popoln citybreak smo že pisali, nismo pa omenili, kako priti do tja.

Aprila bo Ljubljana dobila novo letalsko povezavo, s katero bomo lahko poceni potovali na severni del Evrope, natančneje v Amsterdam. Letalski prevoznik Transavija je podružnica letalske družbe KLM, ki bo z Boeingom 737 vsak torek, četrtek in nedeljo vzletela z letališča Jožeta Pučnika.

amsterdam_shutterstock_305449790-1

Letalo sprejme 183 potnikov, cene povratnih kart pa se začnejo že pri 58 evrih. Za enosmerno vozovnico bo potrebno odšteti 29 evrov.

Amsterdam še nikdar ni bil tako blizu, od tam pa lahko poceni dosežete tudi sosednje države ter z vlakom obiščete Belgijo ali pa pot nadaljujete v katero izmed skandinavskih držav.

O tem, kaj vse si morate ogledati v Amsterdamu, si preberite tukaj.

Foto: Shutterstock

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.