Oh la la – ugodno do Pariza, poceni do Havane … vse to iz Brnika!

Letalska družba Air France je objavila promocijske cene vozovnic za 50 destinacij po svetu, ki bodo do 21. septembra 2017 dostopne tudi za potnike z ljubljanskega letališča Jožeta Pučnika.

V okviru akcije imenovane „Oh la la”, ene izmed dveh največjih letnih akcij Air Franca, bodo lahko potniki iz Slovenije kupili cenejše letalske vozovnice, ki bodo veljale za polete do 30. junija 2018.

Tako bo na primer povratna vozovnica iz Ljubljane do Pariza stala 99 evrov, do Havane pa 710 evrov. Poleti do Šanghaja bodo na voljo za 710 evrov, potniki pa bodo lahko pod ugodnejšimi pogoji leteli tudi v Miami, za kamor bodo za povratno vozovnico odšteli 529 evrov.

PREBERI še // Doživi najlepši Citybreak v Parizu

Poleti za navedene štiri, pa tudi za druge destinacije, bodo z ljubljanskega letališča Jožeta Pučnika, v ceno vozovnic pa so vključene tudi vse takse in dodatna plačila. Ponudbe za vse destinacije veljajo za povratne vozovnice.

OGLEJ si še // Fotoreportaža Matica Kremžarja in Boštjana Ohnjeca iz barvite Kube

Ugodne karte z Brnika do Amsterdama so že na voljo

Pred časom smo pisali o novi nizkocenovni liniji, s katero bomo od sedaj naprej lahko ugodno leteli iz Ljubljane v Amsterdam.

Za tiste, ki ste jo izpustili:

Od aprila dalje, bomo z Brnika lahko leteli v Amsterdam z ugodnim direktnim letom, ki ga zagotavlja nizkocenovni letalski ponudnik Transavia, del letalske družbe AIR FRANCE KLM Group. Tako bo trikrat na teden v letalu Boeing 737-800 na voljo 183 sedežev do letališča Amsterdam Schiphol.

Cene enosmernih letalskih vozovnic se začnejo že pri 29 evrih, razpored letov, ki se začnejo s 4. aprilom 2017 pa si lahko ogledate v spodnji razpredelnici.

Vir: Aerodrom Ljubljana

Torej, letalske vozovnice so že na voljo in če si do danes še niste ogledali čudovitega Amsterdama, je pomlad 2017 idealen čas za sproščeno raziskovanje mesta.

Z nizkocenovnimi leti smo lahko do sedaj z Brnika leteli v Bruselj in London, sedaj pa se jima je pridružil še Amsterdam. Vsa tri letališča so sicer tudi dobro izhodišče za nadaljnja potovanja.

Foto: Shutterstock

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.