Ideja za izlet: Ste za nepozabno doživetje v naravi Savinjskih Alp?

Ljubitelji narave, pripravite se! Imamo super idejo za vaš naslednji izlet po prečudoviti Sloveniji. Izkoristite to edinstveno priložnost in se odpravite na potep po Savinjskih Alpah ter uživajte ob reki Savinji. Ob tem pa izkoristite ekskluzivno Megabon ponudbo, Hotel Planinka s 4 zvezdicami je idealna izbira za namestitev v tradicionalnem in udobnem ambientu.

Le nekaj idej, kam se lahko odpravite…

V osrčju Savinjske doline vas pričakuje prečudovit park cvetja in muzej na prostem – Mozirski gaj. Hotel Planinka se nahaja v bližini smučišča Golte , kjer lahko doživite nepozabno zimsko pravljico, v poletnih mesecih pa priporočamo, da se podate na pot po Golteh ter si ogledate številne naravne, kulturne in zgodovinske znamenitosti. Pot je kot nalašč za malo bolj izkušene planince, vendar je primerna tudi za družine z otroki in gorske tekače. Ne zamudite priložnosti, na Golteh se odpravite na kolesarjenje ali pa obiščite Alpski vrt, kjer boste spoznali številne drevesne in živalske vrste.

Logarska dolina, ena najlepših alpskih ledeniških dolin v Evropi, predstavlja idealno izhodišče za številne izlete, v zimskih mesecih pa lahko uživate v teku na smučeh. Prepustite se pogledu na slapova Rinka in Palenk, Rastovški slap ali Brložniške slapove, obiščite izvir Črne ter Logarjevo lipo, ki je simbol pogleda na dolino.

Lepote narave, radosti planinskega raja, različne aktivnosti na prostem – si lahko sploh predstavljate kaj boljšega?

Hotel Planinka vas vabi na idealne zimske počitnice

Sprostitev v naravi, nova energija, lepi spomini in prijetno bivanje, razvajanje, aktivno preživljanje prostega časa, občutek, kot da ste doma,… vse to in še več ponuja Hotel Planinka. Udobje zagotavljajo prostorne sobe, ki omogočajo prijetno bivanje za vse goste. Seveda pa je poskrbljeno tudi za kulinarično razvajanje, saj lahko izbirate med lokalno, italijansko ali francosko kuhinjo.

Izkoristite ekskluzivno ceno za Hotel Planinka, odštejte le 69 € za 1 nočitev z vključenim zajtrkom za 2 osebi, ob prihodu vas čaka tudi darilo. Priporočamo, da preverite še ostale Megabon ponudbe za oddih v naravi!

Vir fotografij: Hotel Planinka

Preberite še:

Japonska uvaja nov turistični davek. Koliko znaša tako imenovana sayonara?

 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.