Na Airbnb lahko najamete letalo, preurejeno v stanovanje

Na priljubljenem portalu za rezervacijo nastanitev Airbnb zdaj lahko najamete letalo! To sicer ostaja trdno na tleh, opravlja pa funkcijo udobnega prenočišča.

Na Airbnb lahko brskate med čudovitimi (in precej manj imenitnimi) stanovanji, ki jih lahko najamete kot alternativo hotelov, hostlov in kampov. Sem in tja pa se na tej priljubljeni platformi za rezervacijo nastanitev najdejo tudi sladkorčki, ki so vse prej kot to, kar bi pričakovali.

Spanje v starem letalu? Zakaj pa ne!

Na zahodu Francije tako na primer lahko najamete kar celo letalo! A brez skrbi, z njim ne boste poleteli. Letalo že dolgo ne služi več svojem prvotnem namenu. Ker ni več primerno za med oblake, je stacionirano v Franciji, le 2 minuti od morja – v bližini so plaže Tharon, Pornic in Saint Brévin.

Letalo s straniščem v pilotski kabini

Namesto sedežev je krov preurejen v pravo stanovanje z udobno zakonsko in dvema enojnima posteljama ter jedilnim kotičkom, kjer seveda sedite na starih letalskih sedežih. Na letalu je tudi majhna kuhinja, v mini kotičku pa se lahko tudi tuširate.

In wc? Lokacija stranišča je pravzaprav še najbolj imenitna. Najdete ga kar v pilotski kabini, med sedenjem na školjki pa pred vami še vedno stoji krmilo in nekaj upravljalnih ročk. V letalu torej povsem udobno bivajo štiri osebe, za eno noč v prizemljenem letalu pa boste skupno odšteli 89 evrov.

Foto: Airbnb.com

PREBERITE ŠE:

To vse se z letalom zgodi medtem, ko čakate na vkrcanje

 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.