Parkirišče: Kje ugodno parkirati, ko letite z dunajskega letališča

Ste rezervirali let z Dunaja in želite ugodno parkirati avtomobil? Kje najdete ugodno parkiranje na Dunaju? Če boste izbrali parkirišče ob letališču, bo cena gotovo visoka. Razen, če uporabite parkirno mesto Parktiger. 

Nizke cene letalskih kart z bližnjih letališč nas velikokrat prepričajo v nakup na videz ugodnega potovanja. Nato pa ugotovimo, da bodo stroški, ki jih zahtevajo gorivo do letališča, cestnine in parkirišče, od nas zahtevali kar veliko vsoto. No, ravno cena zadnjega je navadno precej draga, zato je pred odhodom dobro preveriti, kakšne so alternativne možnosti letališkega parkirišča. Kje najti ugodno parkiranje na Dunaju?

Da je dobro preveriti cene parkirišč, gotovo dobro vedo vsi tisti, ki so kupili poceni letalske karte, nato pa jih je presenetila visoka cena parkirišča. Da vam pri iskanju alternative malce priskočimo na pomoč, smo se tokrat odločili, da svetujemo tistim, ki v kratkem potujejo z dunajskega letališča. Našli smo parkirišče, ki od vas ne bo zahtevalo veliko denarja, avto pa bo varno počakal na vašo vrnitev.

Parkiranje na Dunaju: Parktiger za manj kot 5 evrov na dan

Parktiger ponuja parkirišča za le 4,99€ na dan, kar je v primerjavi z ostalimi parkirišči v okolici letališča zelo ugodno. Vse podrobnosti enostavno in hitro opravite prek spleta, prav tako lahko 24 ur prej brez stroškov vse prekličete. Mesto za svoj avto lahko rezervirate na spletni strani www.parktiger.at, prav tako pa boste tu našli točne podatke o tem, kje se parkirišče nahaja, kako do njega in kako od tam do letališča.

Za dostop do letališča imate na izbiro kar nekaj možnosti

VLAK: od parkirišča je le pet minut hoje do železniške postaje Schwercat. Tu lahko za 1,80€ kupite vozovnico do letališča. Vlaki podnevi vozijo v vsaj polurnih intervalih in vas v šestih minutah pripeljejo do terminala.

BOLT: Za vse, ki raje potujete z avtom, je tu Bolt, ki vas za le 10,80€ pripelje do letališča v 8 minutah. Izberete lahko tudi Uber, v obeh primerih pa potrebujete aplikacijo na svojem pametnem telefonu. Cena s prevoznikom UBER do letališča znaša 12€.

TAKSI: Seveda lahko to pot opravite tudi s taksijem, zanjo pa boste odšteli 15€. Za še več udobja si lahko rezervirate taksi vnaprej, tako da vas ob pristanku na letališču pričaka voznik z vašim priimkom na tablici.

Foto: Parktiger

Preberite še: 48-urna akcija: Darilni boni za prestižne hotele po smešno nizkih cenah!

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.