Imenitna darila za tiste, ki že zelo pogrešajo potovanja

Konec leta se bliža s svetlobno hitrostjo in vi bi že morali vedeti, kaj boste podarili za darilo.

Če še nimate ideje, kaj bi za darilo podarili prijatelju ali partnerju, ki je obeseden s potovanji, smo za vas na kup zbrali par preverjenih predlogov.

#1 Polaroidni fotoaparat

Ustvarjanje fotografij je verjetno sestavni del vsakega potovanja vaše ljube osebe, zato s tem darilom ne morete zgrešiti. Fotografije se razvijajo sproti, s tem pa ustvarite večne in unikatne spomine. Kaj je lahko še lepše darilo?

#2 Priročno darilo – nahrbtnik

Oseba, ki je obsedena s potovanji, bo verjetno vse prihranke namenila za nakup nove letalske karte. Zato ste lahko vi tisti, ki jo presenetite z novim nahrbtnikom in ji olajšate bolečine ob nošenju starega.

#3 Ovitek za potni list

Čeprav ni najbolj priljubljen med cariniki, pa je skoraj da obvezen dodatek za vse, ki so veliko na poti. Izbirate lahko med pestro ponudbo različnih barv in vzorcev. Za tiste z bolj izbranim okusom pa se dobi tudi dizajnerske.

#4 Letna naročnina na revijo

Ste opazili, da vaša ljubljena oseba hiti prebirati članke na spletu, dokler so še odklenjeni? Potem zagotovo ne boste zgrešili, če ji za darilo poklonite letno naročnino na kakšno od popotniških revij.

#5 Vikend oddih kot darilo

Presenetite z darilnim bonom za vikend oddih, ki bo hkrati darilo za oba. Druženje ob dobri hrani in odklop za nekaj dni, se sliši kot sanjsko darilo. Če nimate ideje, kam, si nekaj predlogov lahko pogledate TU.

#6 Slušalke ali knjiga

Vi boste najbolje vedeli, s čim se najlažje zamoti med dolgim čakanjem na letališču. Zagotovo pa ne boste zgrešili z nakupom slušalk, ki med drugim tudi nevtralizirajo zvoke iz okolja ali knjigo (mogoče s popotniško obarvano vsebino).

Foto: Unsplash

Preberite še: Dopust v izolaciji: bi spali v stekleni hiški s pogledom na severni sij?

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.