Čas je, da spet malce pobrskamo za letalskimi kartami in tudi, če si letos že porabil ves dopust, se bo leto kmalu obrnilo, ko boš lahko z odštevanjem prostih dnih začel znova. Nekateri v začetnih mesecih novega leta radi potujejo na toplo, da se izognejo zimi, drugi pa je niti slučajno nočejo preskočiti. Če sodiš v drugo skupino, ti priporočamo, da zimo celo dodatno ohladiš in se odpraviš malce bolj proti severu.

Naša vsakoletna novoletna zaobljuba je, da bomo v prihajajočem letu še več potovali in doživeli, zato je spodnja novica idealna za vse, ki želite na svojem bucket listu odkljukati auroro borealis, opazovanje življenja kitov in na splošno prelepo Islandijo.

islandija_shutterstock_406443997

Torej, h kartam. V januarskem in februarskem času pa tudi v marcu, je letalske vozovnice z bližnjih letališč mogoče dobiti že za dobrih 200 evrov, različne letalske družbe te bodo v Reykjavik peljale iz Ljubljane, Trsta, Benetk, Reke, Zagreba ali Celovca.

VANDRAJ priporoča // Prebrskaj za najbolj ugodno letalsko karto do Islandije

Primer potovanja iz Ljubljane:

kartavand

Torej, če si želiš doživeti pravo zimo skoči na naš Vandraj iskalnik letalskih kart, izberi priljubljeno letališče ter bookiraj doživetje, katerega si boš zagotovo zapomnil za vedno. Ker pa se bliža božič in morda ne veš, s čem bi razveselil svoje najdražje, je to idealna priložnost. Namig: potovanje je vedno lepo darilo!

Foto: Shutterstock

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.