Sanjska služba na Manhattnu: plačajo za raziskovanje New Yorka!

Kdo bo tisti srečnež, ki se bo lahko preselil v New York? In še plačali mu bodo za to! Koga čaka sanjska služba na Manhattnu?

The Alliance for Downton New York išče dobrega raziskovalca, ki bi se preselil v NYC za celo poletje in delal kot glavni raziskovalec Spodnjega Manhattna. Sanjska služba za vse, ki radi potujejo. Na žalost samo za Američane.

Sanjska služba za 3 mesece

Izbrali bodo eno osebo, ki bo od junija do avgusta lahko brezplačno živela v New Yorku in dokumentirala njegov utrip. Ta oseba mora biti primerna za nastop pred kamero, imeti značilen glas in seveda biti sposobna ustvarjati privlačno in zabavno vsebino. Iskati bo morala skrite bisere območja, da bi s tem privabljali turiste k obisku.

Iščejo nekoga, ki bo šarmanten, a se hkrati zaveda, da mora biti glavna zvezda posnetkov lokacija. Ob enem bo kot VIP oseba lahko doživela najbolj zanimive znamenitosti Velikega jabolka, kot sta kip svobode, One World observatorij … Raziskala bo vse, kar je najbolj znanega starega in novega na tem delu svetovne metropole.

Poleg tega, da bodo omogočili brezplačno bivanje v luksuznih namestitvah, bo glavni raziskovalec prejemal še štipendijo, poleg tega pa mu bodo krili tudi vse stroške.

Prijave sprejemajo do 15. marca

Le kdo bo ta srečni Američan, ki bo odkril Spodnji Manhattan na novo? Prijave za to sanjsko priložnost sprejemajo do 15. marca na spletni strani. Poslati je potrebno do 60 sekund dolg video.

Bi šli tudi vi v New York?

Poiščite aktualne lete tukaj.

Bi raje ostali doma?

Potem pa si privoščite vsaj en oddih v termah (klik do PONUDBE).

Preberite še:

New York: 11 popolnoma brezplačnih stvari, ki jih ne spreglejte

New York: Jedi, ki jih morate poizkusiti, a niso newyorške

Eva Jurko, ki živi v New Yorku: “Spomnim se, da sem zadnjo noč pred odhodom na tihem prosila, da let odpovejo.” #intervju

14 stvari, ki jih niste vedeli o New Yorku

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.