Fotogenični Brioni in česa tam ne smete spregledati

Če spadate v skupino tistih, ki slavnih Brionov niso še videli, je skrajni čas, da se to spremeni. Odpravite se na izlet, ki vam bo gotovo ostal v spominu, tudi otroci bodo navdušeni nad videnim.

Kaj pa Brioni? Hotel Istra (klik) in Depandansa Neptun (klik) vam ponujata aktiven oddih. Tisti, ki se nostalgično spominjate Titovih časov, se boste za trenutek vrnili v obdobje, ko ”smo imeli lepše čase in varnejšo prihodnost”. Tisti, ki se o Titu samo učite v šoli, pa boste tokrat uživali na njegov račun. Kako? Več v nadaljevanju.

Safari park Brioni

Neklasičen živalski vrt, v katerem se živali prosto sprehajajo po parku. V parku so živali, ki jih je Tito prejel v dar od državnikov iz celega sveta. Namesto, da vi prečkate cesto na zebri, obrnite vloge in dovolite zebri, da pred vami prečka pot, po kateri hodite. Srnjad, lame in zebre se pasejo na travnikih, vidite lahko tudi slonico Lanko. V tem obdobju boste lahko srečali tudi papagaja Kokija, ki vas bo prijateljsko vprašal po počutju.

Steza dobrih vibracij

Steza za pešce in kolesarje je namenjena samostojnemu odkrivanju fažanskih in brionskih skrivnosti. Na njej najdete osem lokacij, na katerih so umetniške klopi, ležalniki, gugalnice, obveščevalne plošče, ki odkrivajo posebnosti omenjenih mest. Uživali boste v zvokih narave, klavirja, prepustili se boste občutku sreče, ljubezni in svobode ter odkrili Brione na drugačen način.

Muzej Hiša za ladjice

Spoznajte Brione na sodoben, interaktiven in zabaven način. Obiščite nenavadno stavbo, ki je danes Hiša za ladjice. Zgrajena je leta 1902, v secesijskem stilu avstroogrske arhitekture. V njej je danes interpretacijsko-izobraževalno središče, ki na inovativen in interaktiven način predstavlja Brione.

Zgoraj omenjene zanimivosti so samo delček mozaika, ki si ga lahko ogledate na Brionih. Na razpolago je Rimska vila v uvali Verige, Bizantinski kastrum, Naravoslovna zbirka, Poučna steza Zelenikovac, razstava Josip Broz Tito na Brionih, …

Brezplačni Brioni? Imamo ponudbo!

Vse našteto si s pomočjo Megabona lahko ogledate brezplačno! Hotel Istra (TUKAJ) in Depandansa Neptun (TUKAJ), v katerih so nekoč bivali znani svetovni voditelji, sta skupaj s Megabonom pripravila ponudbi, s katerimi boste lahko izkoristili brezplačen ogled zgoraj naštetih znamenitosti.

Foto: Megabon

PREBERITE ŠE:

Top pet ugodnih počitniških idej za poletje

Pula: 5 idej, kaj tam početi

Pula, hrvaški Rim. Vsaj kar se koloseja, oziroma arene tiče. To priljubljeno hrvaško mesto pa v rokavu skriva še nekaj razlogov za obisk.

Arena

Ob obisku Pule nikakor ne moremo preskočiti njihove arene, amfiteatra iz prvega stoletja, ki vam bo za trenutek dal občutek, da ste se znašli v Rimu. Pravzaprav je to tudi fizično precej nemogoče, saj se imenitna zgradba dviguje prav skozi glavno obmorsko žilo in jo je nemogoče spregledati. Pogled na areno je osupljiv. Vsakič znova. Puljski “kolosej” je namreč šesti po velikosti na svetu in eno najbolje ohranjenih prizorišč gladiatorskih bojev. Puljska Arena je danes prizorišče številnih poletnih prireditev, poleg odmevnih koncertov pa gosti tudi filmski festival.

Rimski ostanki

Seveda je Arena eden najmogočnejših, a še več jih lahko najdete po vsem mestu. V mestu je tudi Avgustov tempelj iz rimskih časov, posvečen prvemu rimskemu cesarju Avgustu. Sprehodite se še do Sergijevškega slavoloka zmage, zanimiv pa je tudi Kaštel, obrambna trdnjava ob obali, zgrajena v času tridesetletne vojne.

VANDRAJ priporoča: hedonističen oddih v hotelu Pula (ponudbo preverite TUKAJ)

Festivali

Pula gosti številne festivale, ki niso omejeni zgolj na Areno. Med bolj priljubljenimi sta Dimensions Festival, ki se bo odvil med 30. 8. in 2. 9. in Outlook Festival, ki ga letos lahko ujamete med 6. in 9. septembrom.

PRIPOROČAMO: Prestiž v Puli – Villa Oasiss

Bližina Kamenjaka in Brionov 

Če že pridete do Pule, bi bil greh, da ne skočite še na Kamenjak. To je eden najlepših sredozemskih polotokov na jugu Istre. Leži kakšnih 10 kilometrov od Pule in ima 30 kilometrov obale, skritih turkiznih zalivčkov, klife in neomejene možnosti zabave. Priporočamo tudi izlet do Brionov. Brionsko otočje je skupina 14 otokov z izjemnimi naravnimi lepotami – na Malih Brionih si lahko ogledate predstavo v gledališču Radeta Šerbedžije, v Veliki otok pa se je zaljubil že jugoslovanski predsednik Tito! Ta je v svoji poletni rezidenci gostil številne tuje državnike in znane osebe, ki pa so mu v dar prinesli številne eksotične živali, ki se še danes sprehajajo po safari parku. Na Brionih torej lahko vidite tudi zebre!

PREBERITE ŠE: Kamenjak: 7 razlogov, zakaj je vreden obiska

Vinske in kulinarične ture

V mestu je tudi kup finih gostiln s svežo morsko istrsko in italijansko hrano, priporočamo tudi vinsko turo, tisti, ki bi noč radi podaljšali do zore, pa imate na voljo nekaj klubov, kamor se mladina hodi zabat tudi z vseh bližnjih istrskih letovišč. 

VANDRAJ priporoča: hedonističen oddih v hotelu Pula (ponudbo preverite TUKAJ)

Foto: Shutterstock

PREBERITE ŠE:

Izlet: S kolesom iz Premanture na Kamenjak do odtisov dinozavrov

Izlet: S kolesom iz Premanture na Kamenjak do odtisov dinozavrov

Do enega najlepših sredozemskih polotokov na jugu Istre, vsem znanega Kamenjaka, bo izlet najlepši kar s kolesom.

O sedmih razlogih, zakaj je Kamenjak vreden obiska, smo na Vandraj pisali pred kratkim. Omenili smo tudi to, da se je vstopnina avtomobilov na rt letos enkrat podražila. Če želite na Kamenjak z avtom, vas bo to stalo skoraj 11 evrov, povsem zastonj pa je, če tja kar odkolesarite!

Če v Istro niste vzeli svojega kolesa, je Vandraj ujel super ponudbo poldnevnega izleta s kolesom, ki je tudi voden. Pot je dolga okoli 15 kilometrov, raztegne pa se od Premanture do spodnjega Kamenjaka. V ponudbo je vključen tudi obisk Dino parka, kjer lahko ujamete odtise dinozavrov!

VANDRAJ priporoča: Premantura in Kamenjak, poldnevni izlet z najemom kolesa in okrepčilom: 21 evrov

In kje se ohladite? Na eni od čudovitih plaž rta! Za polotok dolžine 3.400 metrov je značilna razčlenjena obala z več kot 30 slikovitimi zalivi in s kristalno čistim morjem. Kamenjak poleg nizkih obal slovi tudi po skalnatem predelu, kjer se zbirajo najbolj pogumni. Tam namreč lahko v vodo skačete z visokih pečin!

In če vam kolesarjenje, skakanje in plavanje ni dovolj? Kupon za poldnevni izlet s kajakom lahko ujamete TUKAJ.

Foto: Shutterstock

PREBERITE ŠE:

Kamenjak: 7 razlogov, zakaj je vreden obiska

Kamenjak: 7 razlogov, zakaj je vreden obiska

Zagotovo ste že slišali za Kamenjak, enega najlepših sredozemskih polotokov na jugu Istre. Leži kakšnih 10 kilometrov od Pule, le streljaj iz Premanture, od koder boste tudi najugodneje prišli na rt – s kolesom!

Do Kamenjaka seveda lahko pridete tudi z avtomobilom, a vas bo to letos po novem ceniku stalo enkrat več kot lani – za vstop z avtomobilom boste odšteli 80 kun, torej skoraj 11 evrov, na otoku pa se vsako leto izkrcava tudi kup obiskovalcev z morja, saj je dostopen tudi s čolni.

Zakaj je vreden obiska vsaj enkrat v življenju, preden ga pogoltne masovni turizem?

Zaradi 30 kilometrov dolge obale

Za polotok dolžine 3.400 metrov je značilna razčlenjena obala z več kot 30 slikovitimi zalivi in s kristalno čistim morjem. V arhipelagu je 11 nenaseljenih otočkov, ki čakajo, da jih obiščete.

Zaradi adrenalinskih skokov

Kamenjak je znan tudi po merjenju moči in poguma. Adrenalinske odvisneže in tiste, ki jim je nerodno priznati, da si česa v življenju morda ne upajo, boste našli pri najvišjih skalah, s katerih skačejo daleč v globino turkiznega morja. A le previdno, nesreča ne počiva niti na dopustu!

PRIPOROČAMO: Poldnevni izlet s kolesom iz Premanture na Kamenjak

Zaradi zabavnih aktivnosti – s kajaki!

Če niste tiste vrste adrenalinski tipi, ki na Kamenjak pridejo zaradi skakanja s klifov, je ena od odličnih izletniških aktivnosti tudi raziskovanje zaliva s kajaki! Poldnevni izlet s kajaki poteka v arhipelagu Medulinskega zaliva in naravnega parka Kamenjak, s postanki na lepih plažah osamljenih in nenaseljenih otokov ali v zalivih parka. Izlet začnete v kampu Stupice v Premanturi.

IDEJA ZA IZLET: S kajaki okoli Kamenjaka za 21 evrov! (znižano ponudbo preverite TUKAJ)

Zaradi Kolumbarice s podvodno jamo

Kamenjak velja za enega najlepših Sredozemskih polotokov. Njegova posebnost so razčlenjena dolga obala, številne kamnite in peščene plaže ter zanimiv zaliv Kolumbarica s podvodno jamo, ki se nahaja na skrajnem južnem delu.

Zaradi Safari bara

Eden najbolj znanih barov, kjer se okrepčate po adrenalinskem skoku v globino je zagotovo slavni Safari bar, skrit med bambusovimi vejami in poln zanimivih instalacij. A to vsekakor ni edini kraj, kjer se lahko okrepčate, čeprav ima enega najlepših razgledov in okusno hrano. Zaradi množičnega turizma, ki raste iz leta v leto, tudi na Kamenjaku kot gobe po dežju rastejo bari, zato v nobenem zalivčku ne boste zares žejni.

Zaradi edinstvene flore in favne

Obisk Kamenjaka je vreden že zaradi flore in favne, saj tu najdete številne redke in endemične vrste rastlin in živali, ki so še en prispevek k čarobnosti tega kraja.

Zaradi bližine Pule

Če se že mudite na tem koncu Hrvaške, nikar ne preskočite Pule, ki vas bo s svojim mogočnim amfiteatrom naravnost očarala!

Foto: Shutterstock

PREBERITE ŠE:

Obonjan: zasebni hedonistični otok, kjer otroci niso zaželeni

 

Oddih: Fažana, idilično ribiško mesto nasproti Brionov

Ste že slišali za Fažano? To je majhna ribiška vasica v hrvaški Istri, ki je ena od glavnih iztočnic za izlete v narodni park Brioni.

Slikovita Fažana ima prav poseben srednjeveški šarm, kjer boste našli replike amfor in rimskih mozaikov, pa tudi odlično hrano! Zaščitni znak tega kraja so ob dolgi ribiški tradiciji namreč sardele, ki so glavne zvezde ob domači istrski malvaziji, ki jo srkate ob pogledu na morje in Brione v daljavi.

ODDIH V FAŽANI: 2 noči z zajtrkom za 2 osebi le 119 evrov!

Skok do Pule in gladiatorske arene 

Fažana je od Pule oddaljena manj od 10 kilometrov, zato je tudi obisk tega rimskega mesta nujen. V Puli si oglejte amfiteater Arena iz prvega stoletja, ki vam bo za trenutek dal občutek, da ste se znašli v Rimu. Puljski “kolosej” je namreč šesti po velikosti na svetu in eno najbolje ohranjenih prizorišč gladiatorskih bojev.

 

Iz Fažane z ladjico na safari ali predstavo na Brione! 

Prav iz Fažane lahko z ladjico odplujete tudi na izlet do Brionov. Brionsko otočje je skupina 14 otokov z izjemnimi naravnimi lepotami – na Malih Brionih si lahko ogledate predstavo v gledališču Radeta Šerbedžije, v Veliki otok pa se je zaljubil že jugoslovanski predsednik Tito! Ta je v svoji poletni rezidenci gostil številne tuje državnike in znane osebe, ki pa so mu v dar prinesli številne eksotične živali, ki se še danes sprehajajo po safari parku. Na Brionih torej lahko vidite tudi zebre!

 

Fažana kljub majhnosti slovi še po številnih dobrih restavracijah ob zalivu, fotogeničnih kamnitih hiškah in barvitih fasadah, ki ob pristanišču dajejo imenitno kuliso ribiškega kraja, ki mu godi obisk turistov z vseh koncev sveta. V Fažani pa vsako poletje prirejajo tudi številne dogodke, koncerte in predstave ter prave ribiške fešte, zato aktivnosti ne zmanjka niti ob toplih večerih.

Kje lahko prenočite? Butični in šarmanten HERITAGE HOTEL CHERSIN se nahaja v starem mestnem jedru Fažane, v 500 let stari zgradbi, ki je pod zaščito UNESCA. Se vidimo na obali!

VANDRAJ ODDIH V FAŽANI: 2 noči z zajtrkom za 2 osebi le 119 evrov!

Foto: Heritage Hotel Chersin, Shutterstock

Prvomajske počitnice v mobilnih hišicah

Mobilne hiške v zadnjih letih postajajo vse bolj popularna počitniška nastanitev, kar pa nas seveda ne preseneča, saj imajo ta prijetna počitniška domovanja kar nekaj prednosti. Gotovo največja prednost tovrstnega dopustovanja je dejstvo, da mobilne hiške združujejo kombinacijo klasičnih apartmajskih nastanitev in kampiranja oziroma najboljše lastnosti obeh nastanitvenih svetov.

Običajni apartmaji so sicer priročna nastanitev, a so velikokrat od morja oddaljeni več kot bi si želeli, predvsem pa se ponavadi nahajajo v več stanovanjskih kompleksih, kjer smo obkroženi z asfaltnimi površinami, za katere bi si gotovo želeli, da jih nadomeščajo borovci, oljke in figovci. Nemalokrat pa nam spremembo počitniških načrtov spremenijo tudi apartmajske cene, ki v visoki sezoni skoraj poletijo v nebo.

Zaradi zgoraj omenjenih preferenc se veliko ljudi odloča za kampiranje, kjer lahko v šotoru bivajo v neposrednem stiku z naravo, a tudi v šotoru se hitro soočimo s slabostmi bivanja pod tankim platnom. Kaj hitro nas okupirajo žuželke, spanje na provizorično napihnjenem ležišču se lahko nemalokrat izkaže za neudobno, resne težave pa se prično, ko nastopi poletna nevihta ali celo zloglasna pijavica, ki vsake toliko istrska mesta zalije z dežjem in zamaje starodavne borovce.

Megabon priporoča// 1. maj v mobilnih hiškah!

Kot kombinacija rešitev in odgovor na zgornje težave so se tako pred leti na trgu pojavile mobilne hišice – pravzaprav lično zapakirani premični apartmaji, ki jih lahko postavimo točno tja, kjer nam je pogled na morje najbolj pri srcu. Bivanje v njih je nadvse domače – prostorne počitniške škatlice premorejo prav vse udobje, ki bi si ga želeli v svojem stanovanju. Polno opremljena kuhinja, prostorna spalnica, udoben dnevni prostor in popolna kopalnica nas razvajajo ravno toliko, kolikor potrebujemo za brezskrbno dopustniško bivanje, a vseeno želimo dneve preživljati v neposredni bližini morja, torej, v naravnem okolju. Mobilnim hišicam ne manjkajo niti prostorna terasa, klima in hladilnik, v katerem lahko hranimo tiste tradicionalne sestavine za morski zajtrk, ki ga ponavadi sestavlja pregrešno puhast bel kruh, istrsko maslo in marmelada. In ko zjutraj dobro naspani sedimo za mizo pod borovci, zadovoljno zajtrkujemo omenjene sestavine ob šumih morja in ljubem oglašanju galebov, ga gotovo ni junaka, ki bi mobilno hišico zamenjal za katerokoli drugo nastanitev pod soncem.

Mobilne hišice so idealno dopustniško zatočišče za nekaj članske družbe in družine z otroci. Slednjim bo počitnikovanje tudi precej olajšano, saj boste lahko mirno opazovali svoje otroke, kako se igrajo na plaži, med tem, ko boste kuhali poletno kosilo, pekli na žaru ali brali knjigo v senci mogočnih dreves. Očitna prednost so seveda tudi cene tovrstnega bivanja, saj so zelo dostopne, a nas hkrati ne prikrajšajo za udobno bivanje.

In če si mobilne hišice do sedaj še niste ravno kupili, so letošnje prvomajske počitnice idealna priložnost, da jih preizkusite na eni izmed počitniških destinacij, ki smo jih za vas izbrali spodaj.

#1 Umag

V Umagu lahko v mobilnih hišicah uživate v kar treh štirizvezdičnih kampih. Zelo ugodna nastanitev je zasnovana nadvse luksuzno, saj boste lahko uživali v velikem zunanjem bazenu, dveh whirpoolih, savni in sprostitveni coni. Umag je sicer nadvse priročna počitniška destinacija tudi zaradi svoje bližine, odlikuje pa ga tudi ljubko staro mestno jedro in čisto morje, v katerem bodo vaši otroci z veseljem čofotali, se učili prvih zamahov žabice in skoka v vodo.

Megabon priporoča// priljubljena destinacija za družinski oddih!

#2 Vrsar

Počitnice v Vrsarju so idealna destinacija za tiste, ki si želite veliko zasebnosti v majhnem kampu, a kljub temu uživate v udobju. Hišice tu kar čakajo, da v njih začnete svoj dopust. Čisto istrsko morje je v neposredni bližini nastanitev, na voljo pa je tudi Wi-Fi, da boste kadarkoli lahko spet priklopili nazaj v civilizacijo.

Megabon priporoča// Camping Tina le 245 € za 7 noči in 5 oseb!

#3 Poreč

Malokdo Poreč pozna kot staro rimsko mesto, saj je zaradi bližine postal sinonim za slovensko počitnikovanje. Kamp, v katerem so postavljene hišice, je postavljen na sončnem delu plaže, kjer boste lahko lovili sončne žarke in se popolnoma sprostili v zavetju borovih dreves. Poreč je tudi odlično izhodišče za prijeten izlet – Rovinj je oddaljen le 30 kilometrov.

2012 Camping Lantena Exterior

Megabon priporoča// Prvomajske počitnice v Poreču!

#4 Pula

Kamp Fažana se nahaja na celinskem deli točno nasproti nacionalnega parka Brioni. Izlet z ladjico bo tako prijetna popestritev dopusta, zaradi tamkajšnjega safarija pa si bodo te počitnice zapomnili predvsem otroci. Destinacija je namreč idealna za družine z otroki, seveda pa priporočamo tudi večerni obisk Pule z obvezno kepico sladoleda.

Megabon priporoča// Mobilne hiške v Puli!

#5 Biograd na moru

Prebujanje s pogledom na otok Pašman vas bo vsako jutro navdalo s pozitivno energijo, ki jo lahko izkoristite za izvajanje joge na terasi pod mogočnimi borovci ali kakšno drugo priljubljeno obliko raztezanja in rekreacije. Kristalno čista voda bo h kopanju privabila vaše malčke, kamp pa ponuja široko paleto storitev kot so potapljanje, kolesarjenje, plezanje, jadranje in jet ski.

Megabon priporoča// Kamp Park Soline 4* po izjemni ceni le 6,1 € na osebo na noč!

Naj letošnje prvomajske počitnice minejo v znamenju skupnih družinskih aktivnosti, sproščenega smeha in zdrave rekreacije. Na vas je le, katero destinacijo boste izbrali in koga boste vzeli s seboj.

Megabon priporoča// 1. maj v mobilnih hiškah!

Foto: Shutterstock

Brioni ponujajo čudovit izlet po zgodovini, naravi in eksotiki

Pulo poleg naravnih lepot krasijo tudi številni kulturni in zgodovinski spomeniki. Že v časih Avstro-Ogrske je Pula pridobila sloves turističnega središča, predvsem njena okolica. Pula je zato odlično izhodišče tudi za obisk Brionov, kamor se bomo odpravili danes.

Brioni se nahajajo približno 130 kilometrov od Ljubljane. Iz prestolnice do Fažane potrebuješ približno dobri dve uri vožnje. Z ladjo se iz Fažane podaj do znanega Narodnega parka Brioni in uživaj v ogledu kulturnih in naravnih bogastev in navsezadnje enega od najbolj zanimivih sredozemskih otočij. Neprimerljiva naravna lepota in idealna sredozemska mikroklima dodata še dodatno mero ekskluzivnosti.

shutterstock_441496453

Brioni so zgodba o lepoti in razkošju, ki je stara dva in pol tisočletja. Antične rimske vile, ilirske palače, bizantinske utrdbe, srednjeveške cerkve in na koncu – razkošna predsedniška rezidenca, ki so jo obiskali najpomembnejši politiki in najbolj slavne zvezde 20. stoletja. Zasebno letovišče jugoslovanskega predsednika Tita je bilo desetletja dolgo zaprto za javnost.

MEGABON priporoča // mobilne hišice v kampu Brioni po izjemni ceni!

Več kot sto milijonov let stara zgodovina

Ker večina Brione povezuje s polpreteklo zgodovino, torej z nekdanjim predsednikom bivše Jugoslavije, je zgodba o daljši preteklosti teh otokov še toliko bolj zanimiva. 200 odtisov stopal dinozavrov priča, da je tu bilo življenje že pred več kot 100 milijoni leti.

brioni_1_shutterstock_37408267

Nekaj posebnega je tudi safari park, ki so ga uredili leta 1978. Med zebrami, noji, lamami, antilopami, indijskimi svetimi kravami je »zvezda« slonica Lanka, ki ima zelo rada družbo.

Prava paša za oči so rastline, tako avtohtone, mediteranske kot tudi tiste najbolj eksotične.  Brioni se lahko pohvalijo tudi z eno najstarejših starih oljk na Mediteranu. Šest metrov visoka oljka naj bi bila stara kar 1.600 let.

shutterstock_395039500

So Brioni res mondeni?

Seznam znanih osebnosti, ki so se že ustavile na Brionih potrjuje, da gre za svetovno znano in cenjeno destinacijo. Na Brione so na dopust prihajale kronane glave, tu je dopustoval Franc Jožef, pa njegov naslednik Fredinand, nemški cesar Wilhelm II, črnogorski kralj, književnik James Joyce, Elizabeth Taylor, Richard Burton, Angelina Jolie, Naomi Campbell, Placido Domingo, monaška princesa Carolina. Skratka slavnih imen res ne manjka. Danes je obisk Brionov primeren tako za družine, manjše skupine, sindikalne izlete, šolske ekskurzije, pa tudi za navdušene golfiste.

PREVERI ponudbo namestitev, ki jih ponuja Pula.

shutterstock_418145341

brioni_shutterstock_142747642

Brioni_2_shutterstock_130953791

Foto: Shutterstock

Po dozo alternativne gledališke umetnosti v Pulo na 22. PUF

Tudi letos bodo ulice Pule med 1. in 5. julijem gostile igralce iz vsega sveta.

Mednarodni gledališki festival – PUF je eden od najbolj poznanih festivalov alternativnega gledališča v tem delu Evrope. V 22 letih, kolikor traja festival, je bilo odigranih več kot 200 predstav in več kot 100 spremljajočih dogodkov  kot so koncerti in razstave.

Predstave se odvijajo na različnih lokacijah po mestu in so vse brezplačne. Del programa se odvija v Društvenem centru Rojc. Več o programu si lahko preberete tukaj.

Dogodek je odlična priložnost, da se odpravite v Pulo, v mesto tri tisočletne zgodovine, ki je po vsem svetu znano po svojih vrednih kulturno-zgodovinskih znamenitostih. Seveda ne gre spregledati puljske trdnjave – impresivne znamenitosti, ki čakajo, da jih odkrijete.

pula_shutterstock_133641761

Izhodišče za dogodke, raziskovanja in na vse zadnje za počitek, je lahko Hotel Park Plaza Histria 4*. Hotel se nahaja na prečudoviti južni obali istrskega polotoka. Ponuja fantastičen pogled na Jadransko morje, zgodovinsko središče Pule pa je oddaljeno le nekaj minut. S svojim popolnim položajem nad morjem na polotoku Punta Verudela, hotel predstavlja simbol turistične ponudbe Pule. Dve nočitvi za dve osebi s polpenzionom in vrhunske vsebine vas pričakujejo. Tokrat s posebno ponudbo za dve noči za dve osebi – posebna cena, 352 €.

Foto: Hotel Park Plaza Histria, PUF festival, Shutterstock

histria

 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.