Ideja za oddih: Bohinjsko jezero, wellness in zimska idila v prenovljenih apartmajih Triglav

Je sploh kaj lepšega od zimske pravljice na našem Gorenjskem? Če je to v bližini našega največjega jezera in tik pod Voglom, pa so pogoji za romantično zimsko idilo zagotovljeni. Našli smo odlično ponudbo za oddih v prenovljenih apartmajih Triglav.

Imenitna lokacija, prenovljeni apartmaji in raznolika ponudba

V samem osrčju Bohinja, na imenitni lokaciji ob jezeru, vam nedavno prenovljeni apartmaji Triglav ponujajo čudovit razgled na Bohinjsko jezero in okoliške gore. Bogata kulinarika in raznolik nabor aktivnosti ob jezeru ali na snežnih strminah, zagotavljajo edinstveno sprostitveno doživetje v pravljični zimski idili. Za piko na i pa se lahko ob koncu dneva razvajate tudi v wellnessu.

V hiši je tudi restavracija s 50 sedeži in teraso, kjer vam bodo z veseljem postregli s specialitetami domače in mednarodne kuhinje. Na voljo so tudi vse vrste dodatnih aktivnosti: izposoja koles, soteskanje, kajak, kanu, smučarska šola, izposoja smučarske opreme, vodeni daljši ali krajši izleti, jahanje …

Apartma s kuhinjo, z balkonom in s pogledom na jezero

Apartmaji Triglav se nahajajo v idilični bohinjski vasici Stara Fužina, na robu tako imenovanega jezerskega polja. Bližina in pogled na Bohinjsko jezero sta v vseh letnih časih naravnost pravljična. Apartmaji Triglav nudijo prijeten dopustniški užitek. Od kuhinje v sobah, svežih brisač, dišeče posteljnine, do brezplačnega interneta, parkirišča in nepozabnega zajtrka s pogledom na jezero. 

Otrok do 6. leta s starši v sobi biva brezplačno, drugi otrok do 12. leta pa doplača le 20€.

Wellness za piko na i

Po aktivnem dnevu ali lenobnem poležavanju je najboljši način za sprostitev wellness. Z dvema savnama, senzorično prho in masažno sobo je to idealen prostor za počitek in regeneracijo. Najbolj priporočamo zasebni najem.

V wellnessu se lahko naročite tudi na masažo, ki jo v ponudbi, ki smo jo našli, dobite za 25% ceneje!

Bohinj vas bo navdušil

Od spektakularnih razgledov do fascinantnih podrobnosti, naravne zanimivosti Bohinja vas bodo z dih jemajočimi posebnostmi očarale na vsakem koraku. Razlogov za obisk Bohinja je veliko: mirno jezero in bučeči slapovi, globoke soteske in tihi tolmuni, plahe živali in razkošno alpsko cvetje, navdušujoče kreacije narave in veličastni naravni pojavi… Bohinj je enostavno oaza za vse, ki iščejo oddih v prečudoviti naravi!

Preverite odlično ponudbo za apartmaje Triglav, ki vključuje nočitve, lokalni zajtrk postrežen v sobi, 2 urni zasebni vstop v wellness, manjšo degustacijo za 2 osebi in popust na izposojo opreme in masaže TUKAJ.

 

Foto: Megabon

PREBERITE ŠE: Ideja za oddih: Terme Naftalan – edinstvena izkušnja pri naši sosedih

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.