To je seznam letalskih prevoznikov, ki se končno vrača na Brnik

Brnik: Letališče Jožeta Pučnika zopet deluje, to pa so letalske družbe, s katerimi lahko poletite.

Letališče Brnik, v zadnjih letih poznano kot letališče Jožeta Pučnika, obratuje. Verjetno pa vas najbolj zanima, kam lahko z njega poletite. Seznam letalskih družb, s katerimi je trenutno mogoče potovati, ni dolg. Je pa zagotovo vzpodbudno, da vemo, da kam v tem trenutku sploh lahko poletimo.

Kar devet letalskih družb zopet leti z ljubljanskega letališča Fraport Brnik

Trenutno se je na Brnik vrnilo devet letalskih prevoznikov. Nekateri pa obljubljajo, da bodo z letališča Jožeta Pučnika pričeli leteti konec meseca.

S Fraport Ljubljana so tako javili, da trenutno štirikrat tedensko lahko poletimo v Beograd z Air Serbia. Tudi Lufthansa se je že vrnila. Z njo lahko dvanajstkrat v tednu poletimo v Frankfurt. Možno je leteti tudi z Montenegro Airlines in sicer leti enkrat tedensko v Podgorico.

Vrnil se je tudi Wizzair, ki vas lahko popelje v Bruselj (Charleroi), s Transavio pa se lahko dvakrat tedensko odpravite v Amsterdam. Air France vsak dan leti do Pariza, Turkish Airlines pa trikrat tedensko v Istanbul.

Možno je odpotovati tudi v Berlin. Easy Jet bo tja poletel enkrat tedensko. Septembra bo z isto letalsko družbo možno potovati tudi v London. Poletite pa lahko tudi na Poljsko. LOT Polish Airlines namreč štirikrat tedensko leti v Varšavo.

Kmalu naj bi bilo mogoče poleteti tudi z Aeroflot družbo. Ta naj bi kmalu vzpostavila povezave z Moskvo. Vračata pa se tudi Brussels Airlines in eden izmed prevoznikov iz Izraela. Slednji naj bi letel v Tel Aviv.

Iščete navdih, kam na oddih? TUKAJ preverite odlično znižano ponudbo destinacij za vaš naslednji najljubši dopust – po Sloveniji ali pri naših sosedih.

Preberite še: Gorenjska: To je 9 odličnih nastanitev, kjer lahko unovčite turistični bon

Foto: Unsplash, Shutterstock

Vir: MMC

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.