To je studio, kjer influencerji snemajo fotografije na “zasebnih letalih”

Vas zanima, kam v tem času, ko večina letal ostaja na tleh, ameriški influencerji toliko potujejo? Obstaja studio, ki je videti kot zasebno letalo.

Če uporabljate socialna omrežja, ste gotovo že opazili, da ameriški zvezdniki veliko potujejo. Večinoma letijo z zasebnimi letali, ki se od tistih od komercialnih ponudnikov ločijo po velikosti in opremi. Predvsem se v zasebnih letalih nahaja manj sedežev in ti so navadno veliko bolj udobni kot na običajnih letalih. Influencerji

V zadnjem času pa je na zasebnih letalih videti tudi nešteto influencerjev, ki z udobnih sedežev objavljajo svoje fotografije. Marsikdo se je vprašal, kam v tem času potujejo in spletni uporabniki so resnici kmalu prišli do dna. V Los Angelesu namreč obstaja studio, ki je opremljen kot notranjost zasebnega letala in marsikatera influencerska fotografija je v zadnjem času nastala prav v njem.

V Los Angelesu je namreč moč najeti studio, katerega oprema je na las podobna tisti v zasebnih letalih. V ceno najema 64 dolarjev so všteti ura uporabe studia, make up postaja, posebna osvetlitev in drugi rekviziti za fotografiranje.

Če boste v teh dneh ob gledanju fotografij influencerjev slabe volje, ker potujejo več kot vi, pozorneje poglejte fotografijo. Marsikateri izmed njih se je namreč le fotografiral v studiu, ki je videti kot letalo.

Iščete navdih, kam na oddih? TUKAJ preverite odlično znižano ponudbo destinacij za vaš naslednji najljubši dopust – po Sloveniji ali pri naših sosedih. Na voljo je odličen izbor ugodnih počitniških paketov v znanih, pa tudi bolj butičnih hotelih v Sloveniji in bližini. 

Preberite še: Slovenci in Slovenija skozi oči Japonke Kei #INTERVJU

Foto: Photo by Kevin Wolf on Unsplash

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.