Letališča so že sama po sebi nadvse zanimive zgradbe. Samo pomislite, koliko ljudi se dnevno sprehodi skozi njihova vrata. Pa kolikim posameznikom se tu odpre novo poglavje v življenju. In kolikim potnikom se tu življenje obrne na glavo. Nekatera letališča pa so tudi zelo estetska. Preverite, katera so najlepša na svetu.

Letališča so skoraj nujna postojanka na potovanjih. Vsaj, če potujemo dlje, kot pa do sosednje države. Včasih, je čakanje na letališču precej dolgočasno. Včasih pa imamo srečo in se znajdemo na letališču, ki je že samo po sebi turistična zanimivost.

Singapursko letališče je gotovo nekaj posebnega s svojim bogatim botaničnim vrtom, v sredino katerega se izliva čudovit slap. Prav tako vas bosta s svojo veličino očarala dubajsko letališče in  njegova arhitektura. Spodaj objavljamo najlepša letališča na svetu, katerih fotografije vas bodo kaj hitro povabile k nakupu letalske vozovnice.

1. Letališče Changi v Singapurju

2. Letališče Adolfa Suareza v Madridu

3. Menara v Marakešu

4. Letališče Daxing v Pekingu

5. Icheon v Južni Koreji

6. Letališče v Denverju

7. Chhatrapati Shivaji v Mumbaju

8. Letališče Hamad v Katarju

9. Letališče v Dubaju

10. Princess Juliana na Karibih

Katero letališče pa je do sedaj najbolj očaralo vas? Zaupajte nam v komentarju pod prispevkom na našem Facebook profilu. Vašega odziva bomo zelo veseli!

Izbor je bil objavljen na spletni strani The Huffington post na podlagi ocen njihovih novinarjev in bralcev.

Foto: Shuttertsock

Preberite še: Italija: Bi živeli v idilični italijanski vasici? Država plača, če se tja preselite

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.