Top 5: Last minute darila, za katera vam ne bo treba v gnečo! (do -50%!)

Ste med tistimi, ki darila kupujejo zadnji hip? Brez skrbi! Za vas imamo 5 odličnih idej za darila, ki jih lahko kupite kar preko telefona in jih že naslednji hip prejmete na mail. Dodate samo lepo kuverto in voščilnico. Pa, ne samo to! To so last minute darila, ki bodo zares navdušila.

Za osebo, ki nujno potrebuje sprostitev: Sense Wellness Ljubljana

Zagotovo poznate koga, ki se nikoli ne ustavi in zares nujno potrebuje sprostitev. V Sense Wellness centru v Ljubljani, stoji čudovita tropska oaza. Razvajanje, ki bo sprostilo utrujene mišice, napetost v sklepih in zbistrilo misli. Vse to v  nepozabnem okolju z orientalskim pridihom in v prijetni družbi certificiranih tajskih terapevtk, kozmetičark in Sense Wellness osebja.

Ugodno karto lahko najdete na TEJ POVEZAVI (klik).

Za osebo, ki ima rada nepozabne dogodivščine: Izlet na Beneški karneval

Beneški karneval je proslava umetnosti, kulture in zgodovine. Izlet, kjer obdarovancu ni potrebno skrbeti za popolnoma nič, le za to, da se neizmerno zabava, je čudovito darilo. Vsak bi moral vsaj enkrat v življenju morate doživeti okrašene kostume, barvite maske in veličastno parado. Poznate koga, ki bi bil vesel tega darila? Morda lahko kupite 2 karti, še eno zase?

Ugodno karto lahko najdete na TEJ POVEZAVI (klik).

Za prijateljico: Serenity

Presenetite prijateljico z druženjem nad Ljubljano! Na 18. nadstropju hotela Intercontinental bosta deležni 120-minutnega, celodnevnega ali celomesečnega razvajanja v bazenu, savnah in jacuzziju. Pogled na Ljubljano bo nepozaben. Vajin pogovor pa še bolj.

Ugodno karto lahko najdete na TEJ POVEZAVI (klik).

Za družine: Muzej Rogatec in dvorec Strmol

Razveselite družinske prijatelje z vstopnicami za Muyej Rogatec in dvorec Strmol. Pričarajte jim dan uživanja v zanimivih zgodbah nekdanjih časov in nepozabne vrnitve v obdobje kmetov in plemičev. Rogatec, stisnjen med Donačko goro in reko Sotlo, je že od nekdaj privlačil človeka in tudi ohranil dragocene zgodbe, ki sta jih skozi tisočletja zapisovala narava in kultura prebivalcev.

Ugodno karto lahko najdete na TEJ POVEZAVI (klik).

Za zaljubljene: Romantično razvajanje v Brežicah

Privoščita si triurni zasebni wellness ob svečah. Za sprostitev vama je na voljo wellness za 2 osebi, s pomočjo katerega si bosta napolnila baterije ter sprostila telo in duha. Uživala bosta lahko v finski savni, ohlajenem bazenu, sprostitvenem prostoru z dvema ležalnikoma, tušu s kromoterapijo, … Naj bo romantično!

Ugodno karto lahko najdete na TEJ POVEZAVI (klik).

Foto: Megabon,Shutterstock

PREBERITE ŠE: Popolno darilo, ki ni za na polico: ISTRA, morje, vino in tartufi

Iščete navdih, kam na oddih? TUKAJ preverite odlično znižano ponudbo destinacij za vaš naslednji najljubši dopust – po Sloveniji ali pri naših sosedih.

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.