WONDRS. hiške lahko zaživijo tudi s tvojo pomočjo

Si predstavljaš, kako lepo bi bilo, če bi se lahko prebudil med krošnjami dreves, v moderni, arhitekturno zasnovani in dizajnersko opremljeni hišici na drevesu? Kako prijetno bi bilo poslušati žvrgolenje ptic, medtem ko bi srebal sveže zvarjeno kavo in zajtrkoval okusne in zdrave grižljaje? Si lahko zamisliš, kako udoben in sproščujoč bi bil oddih, ki bi ga preživel nekaj metrov nad tlemi, ravno prav dvignjen od zemeljskih skrbi?

Sliši se naravnost sanjsko, a v resnici podoba ni tako daleč od resničnosti. Koncept počitnikovanja v urbanih trajnostnih bivališčih v srcu narave je navdihnil tudi Nežo Bricelj, ki se je odločila sanjski oddih spremeniti v realnost in tako je nastala blagovna znamka WONDRS., v okviru katere se je razvila serija avtentičnih, moderno zasnovanih hišic na drevesu.

“Ljudem, ki vandrajo po svetu želimo nuditi pristen stik z lokalnim okoljem med bivanjem v krošnjah dreves. Pozabite na top 10 turističnih znamenitosti, saj nas pri WONDRS. zanimajo vaši interesi in poskrbimo, da v vsakem kraju najdete delček sebe. Aktivnosti, izleti in nasveti so prikrojeni vašim osebnim željam. Je tako, kot bi v mestu spoznali lokalca, ki bi vam povedal vse majhne in velike skrivnosti, z vami delil nasvete, ki jih ne najdete v nobenem turističnem vodiču. Prepustite se in očarali vas bomo,” nam je svojo idejo predstavila idejni vodja projekta Neža Bricelj, ki pa želi iz urbanih domovanj razviti celostno izkušnjo.

“V notranjosti hotelske sobe v krošnjah dreves boste v opremi interierja prepoznali izdelke domačih znamk navdihujočih dizajnerjev, umetnikov in arhitektov. Če se boste vanje zaljubili, jih boste lahko naročili v naši spletni trgovini in delček nepozabne izkušnje bo ostal z vami za vedno. Morda nov udoben Rex stol, skodelica Hane Karim, Murksli longboard… – vsekakor bo vsak lahko odkril nekaj zase,” je za Vandraj povedala Neža Bricelj, ki si urbana domovanja WONDRS. predstavlja kot streho, pod katero je zbran ves čar okolja, saj s ponudbo in notranjo opremo odseva lokalne posebnosti. Avtorji arhitekturne zasnove hišk WONDRS. so 3biro arhitekti.

Najčudovitejša, personalizirana izkušnja v krošnjah dreves pa za izvedbo in uresničitev popotniških sanj potrebuje kanček naše in vaše podpore. “Svojo pot želimo začeti s postavitvijo prve WONDRS. hiše – prototipa v Ljubljani, na Golovcu, kjer že imamo dovoljenje za izgradnjo, kasneje pa bi koncept razširili po vsem svetu” pove Neža Bricelj, ki za to, da v pomoč prepriča investitorje, potrebuje 100 tisoč vpisov v WONDRS. mailing listo, to pa bo zanje dovolj močna potrditev, da si svetovni popotniki želijo oddiha v krošnjah dreves.

Na Vandraj si brez težav zamislimo uživanje v čudovitih trajnostnih hišicah nad tlemi in gotovo bi se v modernih gnezdih z veseljem prebudil tudi ti. Da bi ideja lahko čim prej zaživela, pa ekipa WONDRS. potrebuje tudi tvoj elektronski naslov, ki ga lahko vpišeš na tej povezavi, kjer si lahko prebereš tudi več o projektu.

Foto: WONDRS.

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.