Zdaj si lahko London ogledate med vožnjo z ziplinom

Britansko prestolnico si zdaj lahko ogledate še iz malo drugačne perspektive. Adrenalinski parki so postali velik hit tudi v največjih prestolnicah. Pisali smo že o zipline povezavi v Parizu, kjer se lahko spustite kar z Eifflovega stolpa, odgovor na to atrakcijo pa so hitro našli tudi na Otoku.

Zipline bodo zgradili v parku Archbishop, ki prek reke Temze gleda na parlament in mogočnega Big Bena. Z ziplinom se boste lahko spustili z višine 35 metrov, dolg pa bo 225 metrov. Med letom boste lahko ujeli izjemen razgled nad mesto, poleg parlamenta tudi na London Eye in slavni zgradbi Gherkin in The Shard.

VANDRAJ priporoča // Skok v London: 3 nočitve + letalo za 285 evrov!

Zipline bodo za javnost odprli 6. julija, na tem mestu pa ga boste lahko ujeli 12 tednov.

Oglejte si še Trafalgar Square, Narodno galerijo in Piccadilly Circus in pot nadaljujte do kraljičine rezidence – Buckinghamske palače. Ogleda vredna sta tudi brezplačna Natural History Museum in British MuseumTUKAJ pa preverite, kje v Londonu najdete najboljši šoping. Sprehodite se po Hyde parku, ne spreglejte pa niti legendarnega dvižnega mostu Tower Bridge in mogočne katedrale St. Paul’s Cathedral.

Namigi iz prve roke –> Vandraj insider: Maša Boh, Slovenka, ki živi v Londonu

 

Foto: ZipWorld

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.