Boemska prikolica v Malibuju, ki jo lahko najamete prek Airbnb

Na Airbnb, spletnem portalu, kjer lahko oddajate, oziroma najemate prenočišča, se skriva marsikaj. Na primer osamljena prikolica v Malibuju, ki je stacionirana streljaj iz Los Angelesa in nudi udobje hotela, a ne na račun svobode.

Med raziskovanjem zahodne obale čez lužo lahko civilizaciji ubežite v objem narave, z izjemnim razgledom z gigantske terase. Ta leži pred boemsko prikolico v Malibuju – lahko jo najamete, ter jo imate čisto zase!

Pogled na planine Santa Monice in Tihi ocean

Prikolica je last dizajnerja iz Malibuja, ki jo je zgradil za lastne pobege v naravo. Prikolico je predelal v velik studio s steklenimi paneli, ki se odpirajo na veliko leseno teraso. Na njej najdete udobne blazine in ležalnike, gleda pa na planine Santa Monice in Pacifik.

Srečate lahko kojote

Od tod lahko ujamete sanjske sončne zahode, nebo, posuto z utrinki, najverjetneje pa boste ponoči slišali (ali celo videli) kakšen krik kojotov. Najemodajalci opozarjajo, da morate biti kot gostje resnično ljubitelji narave, saj v hribih živi veliko različnih živali. Obisk mišk, če ne pospravite hrane, ni redkost. Po okolici skakljajo tudi zajčki, do sedaj pa se še nihče od gostov ni pritožil, da bi naletel na kačo – ki sicer za ta del sveta niso redkost.

Če se zbudite dovolj zgodaj, lahko s terase ujamete meglice in oblake, ki se počasi dvigujejo v nebo in dobite občutek, da ste edini človek na tem imenitnem planetu.

Ne spreglejte: INTERVJU: Velenjčanka, ki jo je igra odnesla v Hollywood

Foto: Airbnb

PREBERITE ŠE:

INTERVJU: Velenjčanka, ki jo je igra odnesla v Hollywood

https://www.vandraj.si/sest-stvari-o-americanih-ki-se-evropskim-turistom-zdijo-cudne/

 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.