Novozelandci prodajajo svež zrak v pločevinki

Saj ni res, pa je! Če vam že zmanjkuje idej, kakšne suvenirje prinesti s svojih potovanj, imajo na Novi Zelandiji odlično idejo.

Novozelandci so pravi šaljivci. Podjetje Kiwiana prodaja pločevinke svežega novozelandskega zraka. Za kakšno ceno? Pločevinke so na prodaj za 30 evrov. Ne prav poceni za zabavno šalo, vsekakor pa ceneje od letalske karte do dežele kivijev.

130 do 140 globokih vdihov novozelandskega zraka

Novozelanci so, kot trdijo, v pločevinko uspeli ujeti svež zelandski zrak, ujet tik nad mejo sneženja v vršacih dežele, ki jo opevajo številni filmi. Vsaka pločevinka naj bi vsebovala od 130 do 140 globokih vdihov svežega zraka, v kompletu pločevink pa dobite tudi maski podobno pogruntavščino, ki jo poveznete čez nos in usta ter inhalirate vonjave Nove Zelandije.

PREBERITE ŠE: Vandraj insider: Skok v Sydney, mesto dobrih vibracij

Uporabno ali ne, moramo priznati, da imajo prebivalci te otoške država v Jugozahodnem Pacifiku dober smisel za humor in nadvse nenavadno poslovno žilico.

Foto: Unsplash

PREBERITE ŠE:

INTERVJU: Gap year v Avstraliji Lane Mazzini

 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.