Odkrijte Skandinavijo: V Oslo za le 58 evrov!

Oslo: Norveška prestolnica je v tem letnem času še posebej čudovita.

Marsikdo se v Oslo kar malce boji odpotovati, saj mesto slovi po visokih cenah. A poiskali smo zmagovalno kombinacijo. Na spodnji fotografiji najdete ugodno povratno letalsko karto, s klikom na povezavo pod njo, pa boste izvedeli, kako se izogniti visokim cenam. Kakorkoli, Oslo je vsekakor čudovito mesto, ki vas bo naravnost očaralo, zato se mu nikar ne izogibajte!

S klikom na to povezavo si zagotovite ugodno povratno vozovnico že za 58 evrov!

Kako preživeti noro drag Oslo?

Poleg odlične hrane, ki vas bo v Oslu gotovo navdušila, norveška prestolnica seveda slovi tudi po mnogih turističnih znamenitostih. Med najbolj priljubljene najprej lahko uvrstimo nekaj muzejev in galerij. V muzeju Fram si lahko ogledate najtrdnejšo leseno ladjo, ki je bila kdaj koli zgrajena. Veteranka drži tudi rekord najdaljše plovbe od severa do juga. Zelo popularen je tudi tamkajšnji Natural History Museum, kjer si lahko poleg stalne razstave ogledate tudi čudovit botanični vrt. Obiščite tudi tamkajšnjo narodno galerijo, kjer si lahko ogledate čudovita dela norveških umetnikov. Na sončen dan skočite tudi do trdnjave Akershus, kjer boste spoznali norveško zgodovino ter uživali v čudovitem razgledu.

Norveška je dežela, ki je očarala tudi Anito Lah, trmasto Gorenjko, ki mora vedno narediti točno to, kar si je zamislila: “Zato zdaj živim na Norveškem,” nam je pojasnila nasmejana Anita, ki ji ne manjka norih idej in želja po dogodivščinah. Zato smo Norveško tokrat raziskovali z njeno pomočjo. Intervju iz rubrike Vandraj insider si preberite tukaj.

Foto: Unsplash

Preberite še: Coronavirus: Tako alarmantna je situacija v Aziji, pravijo slovenski turisti, ki so trenutno tam

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.