Ste že kdaj pili pijačo, pripravljeno glede na vaš horoskop?

Ali lahko značajske lastnosti škorpijona povzamemo v koktajlu? To boste lahko izvedeli v novo odprtem baru v Londonu, ki za vas pripravlja koktajle, obarvane glede na vaš horoskop.

Barts Speakeasy Horoskop

Lokal Barts Speakeasy je 21. junija predstavil nov meni z 12 koktajli, ki predstavljajo vsako nebesno znamenje. Vsak koktajl je zasnovan tako, da predstavlja značilnosti in osebnostne lastnosti glede na horoskop. Za glavno značilnost raka, ki je »znan po svoji neodločnosti«, je bar ustvaril tri-slojni koktajl, ki jim omogoča, da uživajo več okusov hkrati. Praktične device lahko uživajo svežo baziliko v kombinaciji z ananasom, ki jo postrežejo v preprosti glineni posodi. Levi, ki so znani po tem, da so bolj ognjevite narave, lahko preizkusijo pijačo z oranžno napolnjenim konjakovim likerjem, šampanjcem in užitnimi zlatimi bleščicami.

Barts se nahaja v londonskem predelu Chelsea, le kratek sprehod od galerije Saatchi. Preživite petkov večer ob pijači, ki vam je pisana na dušo.

Kaj vse neobičajnega še lahko počnete v Londonu? Horoskop

S skoraj 2000 letno zgodovino in živahnim kulturnim življenjem, ponuja London veliko več kot le običajne zanimivosti z dolgimi vrstami. Od templjev do muzejev in pošasti, ter še veliko več.

#1 Potopite se v zgodovino Soha

Sprehodite se do vodne črpalke v Sohu, ki je pomagala pri zdravljenju kolere. Bolezen, ki se prenaša z vodo, je povzročala množične smrtne žrtve v Londonu. Tako je bilo vse dokler ni lokalni zdravnik John Snow leta 1854 izsledil izbruh nazaj do te črpalke. Pred tem so ljudje namreč verjeli, da se kolera prenaša po zraku. V bližini se lahko okrepčate tudi v gostilni, poimenovani po tem zdravniku.

#2 Pitje kave v viktorianskem stranišču

V viktorijanskih časih je bil ta odštekani lokal javno stranišče. Dogajanje se vrti okoli starih pisoarjev, ki služijo kot mizice (brez skrbi, dobro so očiščeni). Čudovit vhod iz kovanega železa pa je le še dodaten razlog za obisk te pristne kavarne. Natakarji pravijo, da ljudje še zdaj vstopijo, misleč, da gre za pravo stranišče in se nasmejijo ob ugotovitvi, da ni.

#3 Kajakanje na Temzi

Morda je videti mračno, a kajakaštvo je zabaven način, da si pobližje pogledate legendarno londonsko reko. Obljubimo, ne bo vam žal!

Foto: Unsplash

Preberite še: Sanja Grohar Kovič iskreno o selitvi, življenju, vzgoji otroka, (ne)prepoznavnosti in zaslužkih v Londonu

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.