Osem idej, kaj podariti strastnim popotnikom

Prazniki se bližajo in prepričani smo, da se je marsikdo že podal na lov za božičnimi darili. Ob poplavi ponudbe ter popustov se je velikokrat težko odločiti, kaj podariti svojemu fantu, najboljši prijateljici, mami ali bratu. Zato predlagamo, da pred nakupom premisliš o tem, kaj obdarovanec rad počne. Če so njegova strast potovanja, se bo zagotovo razveselil spodnjih daril.

#1 Bucketlist zemljevid

Vsak popotnik si gotovo želi zabeležiti vse države, katere je že obiskal. To bo najlažje storil, če mu za letošnji božič podariš zemljevid s premazom, ki ga lahko odstraniš tako, da popraskaš po površini podobno kot pri hitrih srečkah. Zemljevid lahko naročiš preko spleta ali obiščeš trgovino Flet v Ljubljani.

#2 Potovalna denarnica

Vanjo lahko spravimo potni list, letalsko karto, bančne kartice, denar in kovance, kar nam bo na potovanjih prišlo še kako prav. Vsi poznamo stres, ki ga povzroča iskanje dokumentov po žepih na letališču, kajne? Nekaj izjemno prikupnih primerkov najdeš v Babushqa boutuque.

#3 Zmečkan zemljevid mesta

Seveda sedaj že vsi znamo uporabljati Google maps, a fizični zemljevidi imajo še vedno svoj čar. Posebej priročne, najdeš v trgovini Flet, saj so natisnjeni na zmečkljiv papir, ki se ne trga, v nahrbtniku pa ne bo zasedel skoraj nič prostora.

#4 Potovalna kozmetika

Vsi, ki se velikokrat znajdemo na letališču vemo, da v ročno prtljago ne smemo pospraviti stekleničk z vsebino, večjo od 125 mililitrov. Zato bo vsak strasten popotnik vesel, če mu podariš komplet kozmetike v majhnih stekleničkah. Zares ljubke kozmetične izdelke v potovalni velikosti najdeš v trgovini L’occitane.

#5 Knjižica za gurmane

Te prikupne knjižice z naslovom “How to read the menu” bodo prav prišle v Italiji, Španiji in Franciji. Z njihovo pomočjo bo namreč tvoje naročilo hrane v restavraciji naravnost brezhibno.

#6 Cocktail komplet v potovalni velikosti

Pravi hedonist si bo koktajl zagotovo želel zmešati tudi med potjo. Malo za šalo, malo za res, nam se zdi ta potovalni komplet nadvse simpatičen.

#7 Knjiga

Za preganjanje časa med čakanjem na letalo ali med vožnjo na vlaku je še vedno najboljši recept dobra knjiga. Izberi zares dobro.

#8 Letalska karta

Nadobudnemu popotniku zagotovo nikoli ne bo odveč novo potovanje. Razmisli, kam si tvoj obdarovanec še posebej želi, ter ga razveseli s skupnim potovanjem. Za ugodnimi letalskimi vozovnicami lahko pobrskaš tukaj.

Foto: spletne trgovine, Shutterstock

Decembrsko obdarovanje na Vandraj

Končno smo zakorakali v veseli december in meglene ter hladne dni bomo razsvetlili s prazničnimi lučkami. Božično vzdušje ima vsako leto svoj čar in seveda tudi na Vandraj menimo, da adventnega časa nikakor ne gre izpustiti.

Božič tako ali drugače praznujejo skoraj po celem svetu, v prav vsaki državi pa tradicija narekuje določene posebnosti. Vsekakor je december čas, ko svoje proste dneve in večere namenimo svojim najdražjim ter jih preživimo v krogi družine in prijateljev. Ker vemo, da je velik del božične tradicije tudi obdarovanje, menimo pa, da so potovanja edina kupljena stvar, ki nas bogati, smo zate letos pripravili adventni koledar, v katerem vsak dan “odpiramo” nova okenca s čudovitimi počitniškimi destinacijamivandrajchristmansPraznični paketi, ki smo jih pripravili posebej za to priložnost, omogočajo, da sebi in svojim najdražjim v prazničnih dneh podariš nekaj, česar se bodo zagotovo še dolgo spominjali. Spremljaj torej naš adventni koledar, ki ga najdeš na tej povezavi in si privošči noro silvestrovanje, izlet potovanje v tople kraje ali pa kratek oddih v termah, v okenca pa smo skrili tudi nekaj darilnih bonov.

Skupaj z nami lahko letos postaneš najboljši božiček, ki bo pod novoletno jelko pustil najlepša darila.

SAMSUNG CSC

Foto: Pexles

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.