Top 8 Instagram profilov popotnikov, ki potujejo z otroki

Instagram je poln popotniških profilov, kjer lahko najdete navdih za svoje naslednje potovanje. Organizacija in izvedba le-teh je s tehnologijo postala precej enostavnejša, vedno več popotniških družin pa dokazuje, da potovanja niso nič groznega. Niti če potujete z majhnimi otroki.

Zbrali smo nekaj popotniških družinic, ki svoje dogodivščine in popotniške nasvete delijo tudi na Instagramu, velik del njih pa podobne vsebine deli tudi na istoimenskih blogih.

@nappy_nomad_

Fotogeničen parček potuje odkar je njuna dojenčica dopolnila sedem tednov. Trenutno so na Mauritiusu, na blogu pa najdete uporabne nasvete za potovanje z dojenčkom – od tega, kaj spakirati, do obveznih cepiv, zdravil in prve pomoči.

@travelmadmum

Britanski parček bo junija dobil drugega otroka, že ob prihodu prvorojenke Esme pa je porodniški dopust izkoristil na najboljši možen način. Na potovanju! Ustvarjata tudi blog z nasveti za potovanja z najmlajšimi in med nosečnostjo, s 85 tisoč sledilci samo na Instagramu, pa so ju letos razglasili za najboljši popotniški blog na Otoku.

@jakeanddannie

Jake in Dannie sta se s hčerko Liso na enoletnem potovanju po Evropi – trenutno so v Benetkah. Oba sta fotografa, ki sta zaprla svoj studio, prodala hišo in začela ustvarjati popotniški blog ter najbolj slikovit in vsestranski družinski album, kar jih je kdaj bilo.

@ourcuriousgeorgia 

Kanadski par se je skupaj z dojenčico Georgio preselil v Vietnam, kjer dela in raziskuje dežele jugovzhodne Azije, ob tem pa ustvarjajo tudi vlog, ki ga objavljajo na YouTubu.

@theworldwidewebers 

Mlada družinica iz Washingtona je hčerkino prvo leto življenja preživela na štirih kontinentih, v več kot 40 državah in na več kot 70 letalih, svoje dogodivščine pa deli na blogu in Instagramu. 

@ourwanderingtribe

Vandrovska par z dvema otrokoma živi in dela na Tajskem, v prostem času pa raziskujejo svet – pred kratkim so bili na primer na Baliju, kmalu pa gredo na Japonsko, v Rusijo in Kanado. Keith in Serah s hčerko Margaret in sinom Laurenom ustvarjata tudi istoimenski blog z nasveti o potovanjih z otroki.

@elaratheexplorer

Elara raziskuje svet z odlične perspektive – z očetovih ramen. Fotografije snema njena mama Hetal, ki je pravzaprav nekdanja tekmovalka ameriškega MasterChefa.

@wereoutofhere

Pod imenom We’re Out Of Here stoji kanadska družina s štirimi člani, ki so prodali vse svoje imetje in se podali na pot okoli sveta. Trenutno se nahajajo v južni Afriki, z otrokoma pa je par obiskal že 19 držav.

 

Foto: Instagram

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.