Harry Potter: Ste vedeli, da čarovniški svet najdete čisto blizu nas?

To je popoln izlet za vse ljubitelje Harry Potterja! Podajte se na dogodivščino do Dunaja, kjer trenutno poteka nepozabna čarovniška razstava! Vstopite v magičen svet, ki ga zlepa ne boste pozabili.

Doživite čarovnijo filmov iz čarovniškega sveta na razstavi Harry Potter™

Na Dunaju samo še v začetku leta 2023 poteka razstava Harry Potter! Vstopnice se zelo hitro prodajajo, zato si čimprej rezervirajte svoje. Če ste ljubitelji čarovniškega sveta, je to obvezna izkušnja! 

Doživetje čarobnega sveta Harryja Potterjaod blizu vas bo naravnost začaralo!  Čudili se boste številnim izvirnim kostumom in rekvizitom, tridimenzionalni predstavi “Fantastičnih zveri” in predstavi “Harry Potter in otrok prekletstva”. Interaktivni eksponati vam bodo pričarali posebno magično potovanje. Ste se že kdaj poskusili v legendarnem čarovniškem športu, quidditchu, ali pa si skuhali svoj napoj? Veste, v kateri dom spadate? Bi od blizu videli Harryjevo sobo pod stopnicami? 

Razstava Harry Potter je interaktivna izkušnja, ki oživlja znane prizore, like, lokacije in zveri iz filmov in zgodb o Harryju Potterju™ in čarovniškem svetu z edinstvenim dizajnom v napredni tehnologiji. Poglobljena in obsežna razstava navdušuje obiskovalce vseh starosti z impresivnim pripovedovanjem zgodb in inovativno, interaktivno tehnologijo ter izvirnimi rekviziti in kostumi. 

Izvrstno ponudbo za enodnevni izlet na Dunaj najdete TUKAJ.

Podaljšajte svoj izlet na Cesarski Dunaj

Čeprav je cilj znan, lahko na poti do njega doživite še veliko lepega. Lahko si ogledate mesto Dunaj. Na primer Schönbrunn, čudovit park, dvorec in istoimenski živalski vrt, ki velja za najstarejšega na svetu. Ustanovil ga je sam cesar Franc I. že davnega leta 1792 in je danes pod zaščito Unesca. Palača je najbolj obiskana turistična točka na Dunaju.

Obiska vredne so tudi stavbe Karlova cerkev, Umetnostnozgodovinski in Naravoslovni muzej, Državna opera, Mestna hiša, Parlament, Dvorno gledališče, Votivna cerkev in Univerza.

V mestu si vzemite čas za oddih v eni od dunajskih kavarn in za sladkanje z znamenito Sacherjevo tortico. Lahko pa si boste celo privoščili dunajski zrezek v eni najslavnejših restavracij. Naj bo vaš izlet na Dunaj magičen v vseh pogledih.

Izvrstno ponudbo za enodnevni izlet na Dunaj najdete TUKAJ.

 

Foto: Megabon, Shutterstock

PREBERITE ŠE: Roadtrip z otroki: 5 idej za nepozabne zimske počitnice

Iščete navdih, kam na oddih? TUKAJ preverite odlično znižano ponudbo destinacij za vaš naslednji najljubši dopust – po Sloveniji ali pri naših sosedih.

Po Evropi z udobnim in poceni avtobusom

Avto, vlak in letalo so dobili ugodno alternativo za potovanje po Evropi – imenuje se FlixBus.

FlixBus je mlad evropski ponudnik medkrajevnih in mednarodnih avtobusnih prevozov. Od leta 2013 ponuja alternativen, udoben in okolju prijazen način potovanja za vsak žep. Zahvaljujoč pametnemu načrtovanju linij in sodobnemu podpornemu sistemu zagotavlja največjo evropsko mrežo avtobusnih prevozov, ki ponuja 120.000 dnevnih povezav do 1.000 destinacij v 20 državah. Ustanovljen je bil v Nemčiji, kjer je tudi prvič vstopil na trg. Danes FlixBusova ekipa na sedežih podjetja v Berlinu, Münchnu, Parizu, Milanu in Zagrebu skrbi tako za načrtovanje mreže, pomoč strankam, vodenje kakovosti, marketing in prodajo kakor tudi za poslovni in tehnološki razvoj.

FlixBus že prihajajočo poletno sezono odpira tudi nove dnevne in nočne povezave iz Slovenije proti Češki in Avstriji. V začetku aprila so zeleni avtobusi prvič odpeljali iz Maribora proti destinacijam kot so Praga, Brno in Gradec.

“Z uvedbo novih dnevnih in nočnih povezav smo ustvarili večjo povezanost Slovenije s priljubljenimi turističnimi destinacijami kot so na primer Praga, Brno in Gradec. Nove nočne linije, bodo našim uporabnikom omogočile vikend izlete na priljubljene destinacije. Za prihajajočo poletno sezono pripravljamo uvedbo več dnevnih povezav iz Slovenije do Italije, Slovaške in Madžarske,” je dejala Petra Milanovič, vodja odnosov z javnostmi pri FlixBusu.

Flixbus je torej nadvse praktična, predvsem pa poceni rešitev za potovanja po Evropi. Za pot do Dunaja boš tako z zelenim avtobusom potreboval le 4 ure in 45 minut, vozovnice pa so na voljo že za 23 evrov. Če pa se ti mudi na munchensko letališče, bo vožnja s Flixbusom trajala 5 ur, zanjo pa boš odštel le malce več kot 20 evrov. Vožnje z avtobusom torej ne trajajo več celo večnost in so tako poceni, da si z lahkoto privoščiš enodnevni izlet do Benetk in nazaj.

KAM ZA PRVI MAJ // Preveri ugodne citybreake na Megabonu

Poleg novih direktnih povezav na Češko in v Avstrijo, je FlixBus povečal število dnevnih povezav, zlasti proti Nemčiji, Avstriji in Hrvaški, omogočene pa bodo tudi dnevne FlixBus linije, ki bodo povezovale Ljubljano in Maribor s priljubljenimi poletnimi destinacijami na hrvaški obali kot so Split, Trogir, Šibenik in Biograd ter z nemškimi in avstrijskimi povezavami kot so Munchen, Frankfurt in Gradec.

Vozovnice so dostopne na spletni strani www.FlixBus.si, preko FlixBus mobilne aplikacije in v več kot 24.000 partnerskih agencijah po celotni Evropi.

Foto: Shutterstock, Flixbus

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.