Osvoji Vandraj road trip z Vanvoyage!

Končno so tudi temperature napovedale začetek avanturistične sezone, ki diši po morju, soncu in novih doživetjih. Ker smo skoraj prepričani, da ni boljšega načina za otvoritev poletja kot je road trip v neznano, smo zate pripravili posebno presenečenje.

V sodelovanju z Vanvoyage tebi in trem tvojim prijateljem to sezono omogočamo popolnoma hud road trip z Vanvoyage campervanom!

Pravila sodelovanja:

Vse kar moraš storiti je, da sodeluješ v našem VANDRAJxVANVOYAGE nagradnem natečaju, kjer lahko z dobro idejo osvojiš enega izmed Vanvoyage campervanov in se z njim za cel viked odpelješ novim dogodivščinam na proti. Pravila so preprosta: skoči na naš Facebook profil ter v komentar pod sliko odgovori na vprašanje: KAM BI SE ODPELJAL Z VANVOYAGE CAMPERVANOM?, zraven pa označi tudi svoje tri prijatelje, v družbi katerih bo road trip res nepozabno doživetje. Všečkaj še stran Vandraj in Vanvoyage in… TO JE TO, s prijatelji morate le še trdno držati pesti!

Enako lahko storiš tudi na našem Instagram profilu, seveda pa bomo veseli, če nagradni natečaj deliš tudi z drugimi, da bomo lahko skupaj zbrali čim več idej za road trip.

Nagradni natečaj je odprt do 14.6., ko bomo med vsemi sodelujočimi, izbrali srečneža, ki se bo lahko s svojo road trip ekipo podal za novimi doživetji.

Držimo pesti,

Ekipi Vandraj in Vanvoyage

Podrobnejše pogoje lahko najdeš na tem linku.

Foto: Vanvoyage

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.