Ideja za družinski izlet: slikovit vodni park blizu Gardskega jezera

Gardsko jezero je priljubljena počitniška destinacija v Italiji, saj ponuja nekaj za vsakogar. V njegovi bližini je tudi kup zabaviščnih parkov. Eden takšnih je vodni park Cavour!

Že poznate vodni park Cavour? V bližini Gardskega jezera stoji veliko zabaviščnih, pustolovskih, adrenalinskih in drugih tematskih parkov. Med najbolj znanimi pri Slovencih je zagotovo Gardaland, a tokrat lahko raziščete še kaj drugega. Imamo idejo!

Vodni park Cavour, rajski kotiček za vse generacije

Vodni park Cavour je velik vodni park z živahnimi tobogani, visečimi mostovi, igriščem za odbojko na mivki in peščenimi oazami, kotički za sproščanje, kjer svoj mir najdejo tudi največji hedonisti. Katere atrakcije morate preizkusiti? Adventure Rock ima pravo tropsko vzdušje, kjer odkrijete slapove in tobogane. Iceberg je 6-stezni tobogan, za najbolj pogumne pa imajo tudi turbo tobogan Kamikaze. Rain Forest je vodna pot med hlodi, ki bo preizkusila vaše atletske sposobnosti. Water Lagoon skriva tudi mitsko igro s sodi, kjer lahko bolj pustolovski izkusijo vznemirjenje, ko jih zalije 800 litrov vode.

Paradise Island je otoček, popolnoma vdelan v skalo, s peščenim dnom in obdan z bogato vegetacijo. Tu se bodo zelo zabavali tudi najmlajši, medtem ko se odrasli sprostijo v masažnem bazenu. Imajo tudi večje bazene in knajpersko pot, po kateri se sprehodite v kopelih z dnom iz različnih vrst peska, ki zmasirajo podplate. V parku je tudi naravni bazen, kjer srečate kakšno raco ali ribo. Imajo pa tudi trgovinico in restavracije, kjer se lahko okrepčate med skoki v vodo.

Znižane vstopnice za VODNI PARK CAVOUR za odrasle in otroke zdaj najdete tudi na Megabonu! KLIK*

Raziskovanje Gardskega jezera in ličnih vasic

Priporočamo tudi izlete okoli bližnjega Gardskega jezera. Lago di Garda (v italijanščini) je največje italijansko jezero ledeniškega nastanka, ki je zaradi ugodne lege in podnebja postalo priljubljena turistična destinacija. Tu najdete številne aktivnosti, atrakcije in izlete, od obiska vinorodnih okolišev, do raziskovanja starih gradov, ličnih mestec kot so Sirmione, Lazise, Limone Sul Garda, Malcesine, Borghetto sul Mincio in še bi lahko naštevali.

FOTO: Megabon, Cavour

PREBERITE ŠE: Ideja za družinski izlet: Zabaviščni park Mirabilandia

Iščete idejo, kam na oddih v naši bližini? TUKAJ (klik) vas čaka kup imenitnih ponudb!

Ideja za izlet: Aquacolors – Vodna zabava za vso družino

Aquacolors Poreč je največji hrvaški vodni park. Nahaja se v bližini slikovitega mesta Poreč, zato je idealna izbira tako za dnevni izlet kot ideja za poseben počitniški dan.

Ste že obiskali kakšen vodni park? S svojo osupljivo velikostjo in širokim naborom atrakcij je Aquacolors idealna destinacija za družinsko zabavo in nepozabno poletno doživetje. Je pravi raj za vse ljubitelje vode, adrenalina in brezskrbnega uživanja.

Raznolikost atrakcij

Aquacolors Poreč spada med najsodobnejše vodne parke v Evropi. Vodno kraljestvo, v katerem boste doživeli sanjske počitnice in adrenalinski oddih na več kot 20 vodnih atrakcijah. Najnovejša atrakcija v sezoni 2020 je Crocodile Bay, popolnoma nov del vodnega parka, v katerem se nahaja čudovita prodnata plaža in bazen dimenzij 70 x 45 m.

Aquacolors ponuja raznolik nabor vodnih atrakcij, ki bodo zadovoljile vse starostne skupine. Od hitrih vodnih toboganov do sproščujočih plavalnih bazenov. Vsak obiskovalec bo našel nekaj zase. Posebna atrakcija je tudi “Adrenalinski tobogan”, ki bo poskrbel za vrhunsko dozo adrenalina in smeha.

Poleg adrenalinskih atrakcij vodni park ponuja tudi območja za sprostitev. Sprostite se na najdaljši počasni reki v Evropi in se prepustite toku vode, uživajte v hidro masažnih bazenih ali pa v sončenju na udobnih ležalnikih ob bazenu. Za posebno izkušnjo obiščite Crocky pool bar, kjer vas čaka prav posebna osvežitev.

SAMO NA MEGABONU lahko karte za Aquacolors kupite z – 20 % popustom! Preverite TUKAJ!

Otroški raj

Za najmlajše obiskovalce Aquacolorsa Poreč je na voljo poseben otroški bazen z manjšimi tobogani in vodnimi igrali. Otroci se lahko brezskrbno zabavajo v varnem okolju, medtem ko starši uživajo v ležalnikih in opazujejo veselje na njihovih obrazih.

Vodni park se ponaša z visokimi standardi varnosti. Izkušeno osebje skrbi za red in varnost ter zagotavlja, da se obiskovalci počutijo udobno in varno. Poleg tega vodni park ponuja tudi storitve, kot so garderobe, restavracije, trgovine in brezplačno parkirišče, kar olajša celoten obisk.

Aquacolors Poreč je vodni park, ki ponuja neizmerno zabavo in užitek za vso družino. S svojo raznolikostjo atrakcij, skrbjo za varnost obiskovalcev ter udobjem in sprostitvijo, je pravi kraj, kjer se lahko izognete vročini poletnih dni in ustvarite nepozabne spomine. Obisk Aquacolorsa Poreč je zagotovilo za nepozabno izkušnjo, ki bo navdušila tako otroke kot tudi odrasle.

SAMO NA MEGABONU lahko karte za Aquacolors kupite z – 20 % popustom! Preverite TUKAJ!

Foto: Megabon

PREBERITE ŠE: Nasveti za starše: Prvič na morje z dojenčkom – brezskrbno uživanje ob obali

Iščete idejo, kam na oddih v naši bližini? TUKAJ (klik) vas čaka kup imenitnih ponudb!

Ideja za izlet: Istralandia, najzabavnejši vodni park na Hrvaškem

V Istri, v bližini Poreča in Umaga, se na 80 tisoč kvadratnih metrih razprostira ogromen vodni park, kjer bo vsak član družine prišel na svoj račun. Istralandia zajema 4,5 tisoč kvadratnih metrov vodnih površin in skrbi tako za tiste, ki so željni adrenalina, kot tiste, ki si želijo bolj umirjene vodne zabave.

Odkrijte najbolj zabavno vodo v Istri – Aquapark Istralandia! Prepustite se doživetjem v prvem vodnem parku v Istri, zagotovo boste uživali tako vi kot vaši najmlajši.

Zabava za najmlajše

Najmlajši bodo uživali v bazenu Kids Jumping Pool, ki predstavlja vodno oazo zabave in obilice smeha za otroke vseh starosti. Spray Kids Arena ali z drugimi besedami pisano otroško kraljestvo ponuja zabavo z interaktivnimi škropilniki in igralnico. Otroški velik in plitek bazen je idealen za varno in brezskrbno zabavo otrok vseh starosti. Tudi tukaj otrokom ne bo dolgčas. Uživali bodo v vodnem svetu s številnimi atrakcijami (vodni grad, gusarska ladja, tobogan z več stezami). Posebej priljubljene so igralnice na vodi – žaba, hobotnica in klovn, pod katerimi se tuširajo.

Za starše

V priljubljenem Family Poolu boste s svojimi otroki uživali tudi starši. Prepustite se inovativni tehnologiji vodnih masaž, zaradi prozornih sten je bazen tudi priljubljena točka za fotografiranje. Istralandia pa ponuja še več: Ne spreglejte hidromasažnega bazena, ki je sestavljen iz dveh sklopov, povezanih s slapom. Zgoraj se sprostite na hidromasažnih klopeh in ležiščih, umaknjenimi v zalivčke, na spodnjem nivoju pa boste najbolj uživali plavalci. Za ljubitelje adrenalina je Istralandia pripravila največji bazen z valovi različnih oblik in višine. Dvojni valovi do dva in pol metra višine so idealni za deskanje, bazen pa je primeren tudi za tekmovanja v plavanju.

PRIPOROČAMO: Celodnevna vstopnica za odrasle le 24,5 evra!

Za ljubitelje adrenalina

Istralandia je poskrbela tudi za ljubitelje adrenalina, ki bodo zagotovo prišli na svoj račun. Spustite se po najvišjem toboganu s prostim padom na Hrvaškem, ki meri kar 27m, preizkusite svoj pogum v zaprtem toboganu Black kamikaza, zadržite dih v toboganu Space rocket ali pa se s prijateljem spustite s Flying boats. Hiter srčni utrip zagotovoljen.

Dan v vodnem parku Istralandia

V vodnem parku Istralandia lahko preživite cel dan, saj vam je poleg nore vodne zabave na voljo kar 10 različnih lokalov in restavracij. Ne pozabite na zaščito pred soncem, brisačo in kopalke, vse ostalo pa vas že čaka v vodnem parku Istralandia!

SUPER CENA: Celodnevna vstopnica za odrasle le 24,5 evra!

OBIŠČITE ISTRALANDIO UGODNEJE: Celodnevna vstopnica za odrasle le 24,5 evra!

Foto: Istralandia.hr

PREBERITE ŠE:

Družinski izlet: Na poti na Bled po prizore iz filma Jurski park

 

 

Ideja za družinski izlet: V najzabavnejši vodni park v Istri

Iščete idejo za naslednji družinski osvežilni izlet? Ste že slišali za naselje Brtonigla v bližini Poreča in Umaga? Pa za Aquapark Istralandia, vodni park v Istri? Tu vas bodo pričakale nepozabne atrakcije, bazeni, bogat animacijski program, nešteti tobogani in še marsikaj drugega.

Odkrijte najbolj zabavno vodo v Istri – Aquapark Istralandia! Prepustite se doživetjem v prvem vodnem parku v Istri, zagotovo boste uživali tako vi kot vaši najmlajši.

Potopite se v bazene

Najmlajši (ponudbo preverite TUKAJ) bodo uživali v bazenu Kids Jumping Pool, ki predstavlja vodno oazo zabave in obilice smeha za otroke vseh starosti. Spray Kids Arena ali z drugimi besedami pisano otroško kraljestvo ponuja zabavo z interaktivnimi škropilniki in igralnico. Otroški velik in plitek bazen je idealen za varno in brezskrbno zabavo otrok vseh starosti. Tudi tukaj otrokom ne bo dolgčas. Uživali bodo v vodnem svetu s številnimi atrakcijami (vodni grad, gusarska ladja, tobogan z več stezami). Posebej priljubljene so igralnice na vodi – žaba, hobotnica in klovn, pod katerimi se tuširajo.

Tu je tudi Family Pool, v katerem boste uživali starši (popust na celodnevno vstopnico za odrasle). Prepustite se inovativni tehnologiji vodnih masaž, zaradi prozornih sten pa je bazen priljubljena točka za fotografiranje. Ne spreglejte hidromasažnega bazena, ki je sestavljen iz dveh sklopov, povezanih s slapom. Zgoraj se sprostite na hidromasažnih klopeh in ležiščih, umaknjenimi v zalivčke, na spodnjem nivoju pa boste najbolj uživali plavalci. Ne gre pozabiti na bazen z valovi različnih oblik in višine. Dvojni valovi do dva in pol metra višine so idealni za deskanje, bazen pa je primeren tudi za tekmovanja v plavanju.

Preizkusite tobogane

Aquapark Istralandia (klik na ponudbo s popustom) z razlogom velja za najzabavnejši vodni park v Istri. Poleg nešteto vrst bazenov ponuja tudi spuste z različnih višin. Zabavali se boste ob spremljavi svetlobnih in zvočnih efektov, višji in hitrejši, kot so tobogani pa je tudi večje vznemirjenje, vendar vse skupaj poteka varno. Aquapark Istralandia ponuja kar 1,6 kilometrov toboganskih stez in drugih atrakcij!

Nora zabava po znižani ceni

Pokukajte na Megabon, tu vas čaka ponudba s 25 % popustom za celodnevno vstopnico za odrasle (TUKAJ), za katero boste odšteli le 21,9 €. Ne skrbite, tudi za najmlajše je poskrbljeno! Izkoristite 27 % popust in celodnevno vstopnico za otroke kupite TUKAJ!

Foto: Aquapark Istralandia

PREBERITE ŠE:

Top pet ugodnih počitniških idej za poletje

Filipini: samorogi, mavrice in največji plavajoči raj v Aziji

Zadnja leta so samorogi, mavrice, flamingi in vse napihljive barvne stvari, nad katerimi so se pred nekaj leti navduševali zgolj majhni otroci in Japonci, pravi Instagram hit. In ko je nekaj hit na Instagramu, je poslovna priložnost za viralen projekt brez večjega truda na dlani!

Inflatable Island je napihljiv vodni park v zalivu Subic na obali mesta Olongapo na Filipinih, ki je kot kaže raj za vse generacije. Ob bolj poznane Manile je oddaljen 2,5 ure vožnje.

Oglašujejo se kot največji plavajoč vodni park v Aziji – razprostira se na več kot 4 tisoč kvadratnih metrov, rožnat kopleks pa sestoji iz različnih napihljivih vodnih igral, toboganov, prh, mostičkov, skakalnic in gugalnic, ki vam dajo občutek, kot da ste se zbudili v deželi samorogov.

PREBERITE ŠE: Rajski filipinski otok Boracay bodo zaprli za turiste

Foto: Theinflatableisland.com

Preberite še:

Istralandia: Adrenalinski vodni izlet že za 13 evrov!

Istralandia: Adrenalinski vodni izlet že za 13 evrov!

Hrvaška Istra je priljubljena počitniška destinacija tudi med Slovenci, če imate raje od morskega dna nekaj več adrenalina, pa vas bo navdušil vodni park, ki se nahaja med Umagom in Novigradom.

Vodni park Istralandia je TripAdvisor uvrstil na 2. mesto najboljših v Evropi, odprt pa je od poletja 2014. Park se razprostira na 80 tisoč kvadratnih metrih in ima 4,5 tisoč kvadratnih metrov vodnih površin! Na dan sprejmejo do 6 tisoč obiskovalcev, kopalna sezona pa je v vrhuncu seveda poleti.

Letos se park odpre že 26. maja, mi pa smo izbrskali nekaj noro ugodnih ponudb, ki veljajo od 1. do 30. junija, ter med 1. in 14. septembrom.

PRIPOROČAMO: Celodnevna vstopnica za otroke le 13,1 evra!

Poleg bazenov, otočkov za sončenje in masažnih šob so največje atrakcije tobogani, od tistih otroških, do precej bolj adrenalinskih – na primer prosti pad, ki vas v globino požene s 27 metrov višine. Imajo tudi bazen z umetnimi valovi, kup animacij za najmlajše, turnirje v waterpolu, odbojki, vodno aerobiko in zumbo ter kup drugih aktivnosti, ki niso zanimive le mladim na osebnih izkaznicah, ampak predvsem tistim, ki otroško radost nosijo v duši.

SUPER CENA: Celodnevna vstopnica za odrasle le 16,8 evra!

In kam naprej? Po dnevnem rajanju v vodnem parku lahko prenočite v okolici Umaga ali Novigrada, priporočamo pa tudi oglede bližnjih krajev kot so Poreč, Rovinj, Medulin, Fažana, Pula in Prementura, ki so prav posebej očarljiva mediteranska mesteca.

Foto: Istralandia.hr

PREBERITE ŠE:

Oddih: Fažana, idilično ribiško mesto nasproti Brionov

Na vratolomne vlakce v Gardaland in čudovit oddih ob Gardsko jezero!

 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.