Noro fotogeničen lokal v Madridu, sanje vsakega Instagramerja

V Madridu si lahko brunch privoščite v šik restavraciji, kjer je fotogeničen prav vsak njen kotiček, vključno s hrano, ki – mimogrede – spada med zdrave jedilnike.

Pisali smo že o tem, da je instagramabilnost – torej fotogeničnost, ki prinaša všečke, komentarje in sledilce na Instagramu – ena najvišje uvrščenih lastnosti, na podlagi katerih milenijci izbirajo svojo naslednjo destinacijo. Lepe fotografije, ki jih nosimo s potovanj, so postale nekakšno merilo, kako hedonističen in poln dogodivščin je bil naš dopust. Čeprav marsikdaj slika povsem izkrivlja realnost. In če boste že fotografirali vsako restavracijo, kjer boste jedli in vsak krožnik, ki se ga boste dotaknili, saj bo vsaj hrana na njem imenitna!

V Madridu vam zato predlagamo obisk nove restavracije Rómola, ki bo navdušila ljubitelje clean eatinga, torej tako imenovanega čistega prehranjevanja z zdravimi živili, pa tudi navdušence nad notranjim dizajnom, fotografijo in dovršeno estetiko njihovih krožnikov.

Notranjost restavracije je navdahnjena s klasično arhitekturo, stene pa so oblečene v pisan marmor. Oblikoval jo je arhitekturni biro Andrés Jaque, ime pa je dobila po noveli Georgea Eliota, ki je postavljena v renesančne Firence.

In cene? Za kavo boste odšteli manj kot v središču Ljubljane, izbirate pa lahko med pestro izbiro sladic in brunchov – za tortico boste odšteli okoli 5 evrov, strežejo pa tudi zdrave brunche, od poširanih jajčk s pestom in lososom, tramezzine s humusom, focaccie z artičokami, pa tortilje in tacose ter vse ostale fotogenične dobrote.

VANDRAJ priporoča –> Temperamentna Barcelona za 297 evrov!

Foto: Rómola

 

PREBERITE ŠE:

Milenijci popotniške destinacije izbirajo na podlagi instagramabilnosti

Siesta! Nov kotiček v Madridu, kjer ob kavi lahko še malo zaspite

Citybreak v januarju: tri ideje za manj kot 40 evrov

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.