Vandraj podarja: Družinska vstopnica za Dinopark Bled!

Iščete idejo za nepozabno družinsko dogodivščino? Podarjamo družinsko vstopnico za Dinopark Bled-Radovljica! Vstopnica velja za 2 odrasli osebi in 3 otroke. Kako lahko sodelujete?

Na Vandraj Facebook profilu se nam oglasite pod TO objavo, kjer nam v komentarju zaupajte, zakaj vas vleče v Dinopark Bled-Radovljica. Srečnega prejemnika ali prejemnico družinske vstopnice bomo razglasili v komentarju pod omenjeno objavo na Facebooku v petek, 21. maja ob 13. uri.

Dinopark Bled-Radovljica, zabava za vso družino!

Dinopark Bled-Radovljica je med prvimi pravimi tematskimi in show parki v Sloveniji. Nahaja se v osrčju Gorenjske, v neposredni bližini bisera Slovenije – Bleda. Park so ne le preselili na novo lokacijo, temveč ga tudi občutno razširili in dodali v zbirko nove prazgodovinske pošasti.

Eksponate izdeluje scenska ekipa, ki sicer sodeluje tudi z evropskimi produkcijskimi in komercialnimi hišami. Poleg samih dinozavrov vam Dinopark ponuja še arhitekturne značilnosti svetovnih civilizacij kot so Rim, Egipt, Stara Grčija in Stonehenge.

Dinokino za filmsko izkušnjo

V parku najdete tudi 6D Dinokino z več kot dvajsetimi 10-minutnimi filmi. Še dodatno zabavo v potovanju po deželi dinozavrov pa vam omogoča streljanje tarč z air-soft puškami.

Igrišče s trampolinom in otroškim ziplinom

Po ali med ogledom se lahko podkrepite in uživate v gostinski ponudbi, kupite spominek ali dva, otroci pa se lahko pozabavajo na igrišču, kjer so postavljeni trampolin, otroški zip line, peskovnik in ostala igrala. Otroci lahko dinozavra tu tudi zajahajo.

Po parku je možen dostop z otroškimi vozički. Dovoljen je tudi vstop za pse, a morajo biti ti privezani na povodec.

FOTO: Dinopark Bled-Radovljica

PREBERITE ŠE: 7 odličnih idej, kje po Sloveniji izkoristiti turistični bon

Iščete navdih, kam na oddih? TUKAJ preverite odlično znižano ponudbo destinacij za vaš naslednji najljubši dopust – po Sloveniji ali pri naših sosedih.

Družinski izlet: Na poti na Bled po prizore iz filma Jurski park

Med vožnjo na blejsko kremno rezino ste tik pred Bledom na svoji desni med šelestenjem listja zagotovo že kdaj ugledali nekaj nenavadnega. Dinozavre! Dinopark Bled je kraj, kjer boste našli te mogočne živali.

Se spomnite prvih filmov Jurski park, ob katerih so kakšen krik spustili še tako pogumni gledalci? Nekaj podobnega, a malo manj grozljivega in predvsem veliko bolj varnega, lahko pri nas ujamete tudi v živo. Dinopark Bled je med prvimi pravimi tematskimi in show parki v Sloveniji. Nahaja se v osrčju Gorenjske, v zbirko pa so poleg dinozavrov, ki smo jih gledali prejšnje sezone, dodali nove prazgodovinske pošasti.

Dinokino s filmi, ki vas bodo odnesli med dinozavre

Če ste Dinopark obiskali v njegovih začetkih, morda še ne veste, da imajo spet nekaj novega. Lahko skočite tudi v 6D Dinokino, kjer predvajajo več kot dvajset 10-minutnih filmov, imajo pa tudi kotiček Animatonic Dino za jahanje ter streljanje z Airsoft puškami v tarče.

Ste že obiskali Stonehenge?

V Dinoparku boste poleg gigantskih dinozavrov, ki najbolj navdušujejo otroke, a s svojo mogočnostjo presunejo tudi odrasle, našli tudi arhitekturne značilnosti svetovnih civilizacij iz Rima, Egipta, Stare Grčije in ujeli celo pomanjšano repliko znamenitosti Stonehenge! Si upate?

Znižane vstopnice za vso družino

Na Megabonu smo izbrskali odlično ponudbo znižanih vstopnic za vso družino. TU (klik) za 19,9 evra najdete družinsko vstopnico za dve odrasli osebi in največ tri otroke, medtem ko boste za posamične karte odšteli 7,9 evra za odraslo osebo (preverite TU) in 4,9 evra za otroka (TU). Vstop za otroke do tretjega leta starosti je brezplačen. Možen je dostop z otroškimi vozički, tudi psi smejo v park, a le, če so pripeti na povodce.

Ponudba (KLIK) je unovčljiva od 3. 4. 2021 do 30. 6. 2021 (do 27. 4. je vstopnico možno koristiti le ob vikendih in praznikih, v ostalih terminih pa vsak dan)

Na Bledu ne zamudite še:

Klopca nad Bledom, ki je preplavila Instagram

  

Iščete navdih, kam na oddih? TUKAJ preverite odlično znižano ponudbo destinacij za vaš naslednji najljubši dopust – po Sloveniji ali pri naših sosedih.

Foto: Dinopark Bled

Vikend izlet: tri stvari, ki jih moraš doživeti na Gorenjskem

Po dežju vedno posije sonce in kot kaže vremenska napoved, bo tudi tokrat tako. Po dobri meri dežja se lahko ponovno veselimo sončnega vikenda, ki ga bomo spet obogatili z Vandraj idejo za izlet. Ker vemo, da se okusi razlikujejo, smo za ta teden pripravili tri različno adrenalinske izvedbe, vsem pa je skupna lega na Gorenjskem. Bodisi boš ta čudoviti del naše dežele raziskoval z družbo, družino ali v dvoje, ti priporočamo, da dan zaključiš z dobrim poznim kosilom, saj te bodo spodnje aktivnosti na svežem zraku zagotovo dodobra zlakotnile.

#1 Svet dinozavrov in praživali v Lescah

Če se odpraviš proti Bledu, boš nekaj sto metrov pred krajevno tablo Bled opazil nekaj čudnega. Iz gozda namreč moli glava ogromnega dinozavra. Če se odpraviš bližje, boš ugotovil, da jih je poleg njega še precejšnje število, opazil pa boš tudi čisto pravi Stonehenge in divje zgodovinske zveri. Govorimo o Dinoparku, domovanju dinozavrov na prostem, ki jih lahko zajahaš, se na njih slikaš in se čudiš njihovi velikosti. Obisk parka je odlična pustolovščina za otroke, navdušila pa bo tudi odrasle obiskovalce. Na tej povezavi najdeš 50% cenejšo vstopnico v park za otroke in odrasle obiskovalce.

#2 Spust s kanujem po čudoviti Savi Bohinjki

Sprehod okoli Bohinjskega jezera ali poležavanje ob njem je gotovo recept za popoln dan, zabava pa bo še večja, če si v Ribčevem Lazu izposodiš kajak ali kanu ter se z njim spustiš proti Bohinjski Bistrici po čudoviti strugi kristalno čiste Save Bohinjke. Tako boš zabavo združil z rekreacijo in nekaj naredil še za svoje telo. Večja bo družba, bolj bo zabavno, na koncu pa se lahko potopiš še v poživljajoče mrzlo vodo, saj ob izposoji čolna dobiš tudi neoprensko obleko, ki te bo prijetno ogrela.

#3 Okoli Blejskega otoka s čolnom

Bled je atrakcija, ki privablja turiste s celega sveta, sami pa se premalokrat zares ustavimo in začutimo njegovo lepoto. Ker si se okrog jezera gotovo že kdaj sprehodil, lahko tokrat za prijetno spremembo najameš čoln ter se z njim odpraviš na otok ali okoli njega. Mirna in nenaporna vožnja je tudi prijetna priložnost za klepet s tistimi najbližjimi, ki jih boš povabil s seboj. Popust za najem čolna najdeš na tej povezavi. Ko se boš ravno potepal po Bledu, pa se lahko povzpneš tudi na Ojstrico z razgledom na Blejsko jezero.

Želimo ti čudovit vikend, svojih utrinkov na Instagramu pa ne pozabi opremiti z oznako #Vandraj ali nas označi s tagom @Vandraj.

Foto: Shutterstock

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.